fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε έχει μεγάλη σημασία επίσης αν είναι hex core ή round core και φυσικά αν είναι rounwound, half round ή flatwound. Το ίδιο έβαλα σε όλα. Τώρα σίγουρα η μάρκα παίζει ρόλο, αλλά αν βάλεις πχ ακουστική κιθάρα, 24.75 κλίμακα, phosphor bronze, roundwound, και συγκρίνεις 11άρες με 11άρες, και 12άρες με 12άρες, η διαφορά είναι μεγάλη μεταξύ των δύο εφαρμογών. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να έχουν διαφορά οι δύο εφαρμογές παρά μόνο αν επιλέγεις διαφορετικό υλικό ή τύπο χορδής. Απο την άλλη ακομά και για οποιοδήποτε λόγο είναι διαφορετικές οι μετρήσεις δεν σε επηρεάζει, απλά χρησιμοποιείς την μία εφαρμογή και κάνεις τις συγκρίσεις σου εκεί. All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BassicallyGuitarist Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 Στις 27/11/2020 στις 3:21 ΜΜ, Πνοή και Νύξη είπε Κάποιος υπερβάλει λίγο με τη μανιβέλα. Στις 27/11/2020 στις 3:28 ΜΜ, Superfunk είπε για χρονια χρησιμοποιουσα ενα αθλιο ΜΑΥΡΟ string winder Τί είναι αυτό; Πού βοηθάει; Απλώς γυρνάει τα κλειδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, BassicallyGuitarist είπε Τί είναι αυτό; https://www.thomann.de/gr/planet_waves_pwpw1_guitar_peg_winder.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQiA9P__BRC0ARIsAEZ6irhowY6cuhhOBKktO6TsZuNHuYnctnjBIE91LHD_sc_yKUjbVPI0488aAhhLEALw_wcB 2 λεπτά πριν, BassicallyGuitarist είπε Απλώς γυρνάει τα κλειδιά; ε όχι και "απλως".....ΜΕ αυτο αλλαζω χορδες σε 5 λεπτα ,ΧΩΡΙΣ αυτο σε 20. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BassicallyGuitarist Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Superfunk είπε ε όχι και "απλως".....ΜΕ αυτο αλλαζω χορδες σε 5 λεπτα ,ΧΩΡΙΣ αυτο σε 20. Μάλιστα... Καλό αλλά... αξίζει τα λεφτά του; Χεράκια δεν έχουμε;!!! Ειδικά άν πρόκειται να σημαδέψουμε τη κιθάρα όπως εδώ...: Επεξεργασμένο 15 Ιανουαρίου 2021 από BassicallyGuitarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, BassicallyGuitarist είπε Ειδικά άν πρόκειται να σημαδέψουμε τη κιθάρα... Don't blame the TOOL ,blame the MASTORAS btw η κιθαρα ΔΕΝ εχει σημαδευτει,βγαινει μα ενα απλο περασμα με ζιπελαιο ,αλλα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και δεν το βγαζω μια και ταιριαζει με το relic της υπολοιπης κιθαρας 8 λεπτά πριν, BassicallyGuitarist είπε Χεράκια δεν έχουμε;!!! Αν αλλαζουμε οπως εγω καθε 8-10 ωρες παιξιματος χορδες χωρις μανιβελα σιγουρα μετα απο 1 εβδομαδα ΔΕΝ θα εχουμε χερακια αλλα θα εχουμε μια καραμπινατη τεντονιτιδα .... 8 λεπτά πριν, BassicallyGuitarist είπε Καλό αλλά... αξίζει τα λεφτά του; οντως ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ....αυτο που λινκαρα... αυτο με σκληρη οικονομια και στερησεις παντως ο περισσοτερος κοΖμος μπορει να το αγορασει :) https://www.thomann.de/gr/thomann_saitenkurbel.htm εξω απο την πλακα....ΣΟΒΑΡΑ αλλαζεις χορδες χωρις string winder? εχω να δω να το κανει ανθρωπος αυτό απο τα early 80s .... Επεξεργασμένο 15 Ιανουαρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BassicallyGuitarist Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε (btw η κιθαρα ΔΕΝ εχει σημαδευτει,βγαινει μα ενα απλο περασμα με ζιπελαιο ,αλλα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και δεν το βγαζω ) Άν βγαίνει εύκολα το σημάδι μιά χαρά! Κι αφού γουστάρεις τέλεια! Παράθεση Αν αλλαζουμε οπως εγω καθε 8-10 ωρες παιξιματος χορδες χωρις μανιβελα σιγουρα μετα απο 1 εβδομαδα ΔΕΝ θα εχουμε χερακια αλλα θα εχουμε μια καραμπινατη τεντονιτιδα .... Κατά τη γνώμη μου λίγο υπερβολή μωρέ να αλλάζουμε χορδές κάθε 'βδομάδα... Δεν είμαστε δα κι οι Metallica σε tour! Κι έπειτα δεν χρειάζεται να γυρίζουμε τα κλειδιά με μανία! Παράθεση οντως ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ....αυτο που λινκαρα... Κοστίζει πάνω από 0.01€ για κάτι που κάνω μόνος μου; Είναι ακριβό. Και πολυτέλεια. Και είδαμε κι άλλες τιμές, όχι μόνο φθηνά... Κι ίσως με το φτηνό να μετανοιώσουμε που δεν γυρίζουμε με το ασφαλέστατο χεράκι μας τα κλειδιά...! Επεξεργασμένο 15 Ιανουαρίου 2021 από BassicallyGuitarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, BassicallyGuitarist είπε Δεν είμαστε δα κι οι Metallica σε tour! δεν παιζω metal ,παιζω TWANG...με ολοκαθαρο ηχο οποτε οι wound χορδες σε 3-4 ωρες παιξιματος εχουν χαιρετησει..... 5 λεπτά πριν, BassicallyGuitarist είπε Είναι ακριβό. Και πολυτέλεια. οτι πεις.... Επεξεργασμένο 15 Ιανουαρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BassicallyGuitarist Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Superfunk είπε δεν παιζω metal ,παιζω TWANG... Βρε ό,τι και να παίζεις: παράδειγμα έφερα! Και μάλιστα τονίζοντας πως πρόκειται για προσωπική μου γνώμη, μήν προσβάλλεσαι... Απλώς είπα ότι οι απαίτησεις στον ήχο με τέτοια λεπτομέρεια (αλλαγή χορδών κάθε 10 ώρες) κατ' εμέ απειχούν σε συγκρότημα με χιλιάδες φαν και σε περιόδους αυξημένου φόρτου παιξίματος (πχ tour). Παράθεση οτι πεις.... Βρε μή μού θυμώνεις. Δεν σχολίασα με σκοπό τη διαφωνία: απλώς ρώτησα τί μηχάνημα είναι αυτό και μού φάνηκε περιττό! Αυτό. Παρεμπιπτόντως, όμορφη κιθάρα! Επεξεργασμένο 15 Ιανουαρίου 2021 από BassicallyGuitarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Superfunk είπε αυτο με σκληρη οικονομια και στερησεις παντως ο περισσοτερος κοΖμος μπορει να το αγορασει :) https://www.thomann.de/gr/thomann_saitenkurbel.htm Αρη εσύ? 1 ώρα πριν, Superfunk είπε εξω απο την πλακα....ΣΟΒΑΡΑ αλλαζεις χορδες χωρις string winder? εχω να δω να το κανει ανθρωπος αυτό απο τα early 80s .... κύριε κύριε!....να πω εγώ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση