Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Miltos23 είπε Για να μη ταλαιπωρήστε με το τι νουμερα χορδών να βάλετε ανα κούρδισμα υπάρχει αυτό: http://web.daddario.com/StringTensionPro/Search Εμενα ψιλομαπα μου φανηκε. Και αφυσικα μου τα γαζει (βαση εμπειριας) και δεν υπαρχουν σετ πε τα διαμετρηματα που προτεινει. Δεν εβγαλα ακρη. Για να δω και του Bill το λινκ εδιτ Εριξα και μια ματια στο αλλο. LIfe is too short . Ρε μπος, ελεος με την επεξεργασια που αλλαξες, Εχω κανει 100 παραθεσεις αντι για επεξεργασια Επεξεργασμένο 12 Ιανουαρίου 2021 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Superfunk είπε O Billy Gibbons χρησιμοποιει 7αρες (007", 009", 011", 020", 030", 038") και δεν εχει κανενα προβλημα και σε dropped D & σε dropped C & σε dropped Β ( ! ) ακομα και σε ανοιχτο κουρδισμα Α 8αρες βαζει..... εδω στο 5' και 13' βεβαια εχει τεραστια σημασια και το ΠΩΣ παιζεις....αν εισαι ελαφροχερης και χρησιμοποιεις και τονους gain δεν εχεις προβλημα. Δεν ξερω τι κανει ο δασκαλος, αλλα εμενα αν δεν αντιστεκεται οσο πρεπει η χορδη στην πενα, χανονται πενιες στο γρηγορο παιξιμο, βρωμιζει το παιξιμο και στη καθαροτητα της νοτας και στο ρυθμο, και δεν σκαει κιολας η πενια. Ασε που ακουγεται υπερβολικο ντοινγκ. Και μπορω να πω οτι ειμαι (οταν πρεπει) κι απο τους πιο απαλους πενάδες. (οκ σε καποια ειδη οπως djent πωςταλενεξερωγω, αυτο ισως ειναι επιθυμητο) Απο την αλλη, αν ειναι πολυ σκληρη η χορδη και δεν παλλεται οσο πρεπει, (εκτος της δυσκολιας) βγαινει τζουφιος ο ηχος και χωρις sustain. Χρειαζεται μια σχετικη ισορροπια σε αυτα. Εννοειται οτι σε καθε διαμετρημα παιζει και διαφορετικο διαμετρημα πενας για μενα. . Επεξεργασμένο 12 Ιανουαρίου 2021 από Spyros Delta 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Δεν ξερω τι κανει ο δασκαλος, αλλα εμενα αν δεν αντιστεκεται οσο πρεπει η χορδη στην πενα, χανονται πενιες στο γρηγορο παιξιμο, βρωμιζει το παιξιμο και στη καθαροτητα της νοτας και στο ρυθμο, και δεν σκαει κιολας η πενια. Αυτό ακριβώς. Είναι κατ' αναλογία, σαν να παίζω με 14άρες χορδές και super light πένα, που να λυγίζει σε κάθε χτύπημα χορδής. Τώρα σχετικά με τα εργαλεία για το tension των χορδών, έβαλα το ίδιο σετ χορδών (για ακουστική) και στα δύο, και πήρα τελείως διαφορετικά αποτελέσματα. Τι ισχύει τελικά? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Δεν ξερω τι κανει ο δασκαλος, αλλα εμενα αν δεν αντιστεκεται οσο πρεπει η χορδη στην πενα, χανονται πενιες στο γρηγορο παιξιμο, βρωμιζει το παιξιμο και στη καθαροτητα της νοτας και στο ρυθμο, και δεν σκαει κιολας η πενια.. αυτό ακριβώς μεγάλα πνεύματα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, dimsonic είπε αυτό ακριβώς Ταυτοχρόνως το γράψαμεν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ταυτοχρόνως το γράψαμεν. Αυτο ακριβως 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Αυτο ακριβως =3 μεγάλα πνεύματα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε =3 μεγάλα πνεύματα Πονάει το κεφάλι μου από το μέγεθος του πνεύματός μου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι ισχύει τελικά? Κάθε ΜΑΡΚΑ έχει και διαφορετικο tension,έχει μεγάλη σημασία επίσης αν είναι hex core ή round core και φυσικά αν είναι rounwound, half round ή flatwound. Εγώ βανω GHS Boomers... Λόγω της rouncore κατασκεΒης ινε μαλακές σαν βούτυρο και γλυκιΕσ σαν μελιΕ. Επεξεργασμένο 12 Ιανουαρίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Πονάει το κεφάλι μου από το μέγεθος του πνεύματός μου. κάνε επέκταση 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση