rgxinap Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Το κόλπο είναι να κρατάς τεντωμένη τη χορδή με το ένα χέρι, όσο κουρδίζεις με το άλλο. Με το δείκτη κρατάς τη χορδή στο nut και με τα υπόλοιπα δάκτυλα τη σηκώνεις για να μένει τεντωμένη. τον δεικτη τον βαζω μεταξυ νάτ και κλειδιού, ενω προσέχω να μην αγγίζει το νατ για 2 λόγους : 1) επιτρέπει στις σπειρες-στροφες να έρθουν ακόμα πιο χαμηλά (εξαρτάται βέβαια και απο το πόσο θέλω χρηση τρεμ) 2) αποφεύγω άσκοπη φθορά του νατ, ιδίως στις μπασες χορδες βεβαια αν μιλάμε για locking nut το πράγμα ειναι απλούστερο. Επεξεργασμένο 11 Ιανουαρίου 2021 από rgxinap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Αυτές μπαίνουν πιο εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 ο Bobby Whitlock λεει ότι ο Ερικ το παρατσούκλι το πήρε επειδή αργούσε πολύ να περάσει χορδές. Εδώ το ξαναλέει 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, rgxinap είπε τον δεικτη τον βαζω μεταξυ νάτ και κλειδιού, ενω προσέχω να μην αγγίζει το νατ για 2 λόγους : 1) επιτρέπει στις σπειρες-στροφες να έρθουν ακόμα πιο χαμηλά (εξαρτάται βέβαια και απο το πόσο θέλω χρηση τρεμ) 2) αποφεύγω άσκοπη φθορά του νατ, ιδίως στις μπασες χορδες βεβαια αν μιλάμε για locking nut το πράγμα ειναι απλούστερο. Ναι. Εγω το βαζω εκει που ακριβως δειχνει η φωτο. Εγραψα νατ γιατι δεν μπορουσα να περιγραψω γραπτως ακριβως το που. Γιαυτο εψαξα και βρηκα φωτο. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Στις 27/11/2020 στις 2:38 ΜΜ, Superfunk είπε προσωπικα μετραω 2 "κλειδια" για την Ε, 4 για την Α,D,B, E(καντινι), 6 κλειδια (ή και παραπανω) για την G , αυτο που θελω να βλεπω τελικα ειναι : 3 (τυλιΞιες) στην E, 3 στην A,4 στην D, 8 στην G ,5 στην Β και 5 στην Ε. γιατι το κανεις αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, J's conspiracy είπε γιατι το κανεις αυτο; Για καλυτερη γωνια πισω απο το nut (οποτε δεν εχουμε απωλεια "νοτας",τριξιματα και λοιπα προβληματα)...αυτο φυσικα το κανω μονο σε Fender Headstocks σε headstock που εχουν γωνια δεν χρειαζεται. Επεξεργασμένο 11 Ιανουαρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Για καλυτερη γωνια πισω απο το nut (οποτε δεν εχουμε απωλεια "νοτας",τριξιματα και λοιπα προβληματα) αχα οκ ,ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 27/11/2020 στις 2:38 ΜΜ, Superfunk είπε προσωπικα μετραω 2 "κλειδια" για την Ε, 4 για την Α,D,B, E(καντινι), 6 κλειδια (ή και παραπανω) για την G , αυτο που θελω να βλεπω τελικα ειναι : 3 (τυλιΞιες) στην E, 3 στην A,4 στην D, 8 στην G ,5 στην Β και 5 στην Ε. Ο καθενας φυσικα να προσαρμοζει το μετρημα στο παχος χορδων που χρησιμοποιει. Ο ΣΦ εχει 0.38 για E. Εγω πχ 0.42 εχω για Α σε μια κιθαρα μου. . Επεξεργασμένο 11 Ιανουαρίου 2021 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ο καθενας φυσικα να προσαρμοζει το μετρημα στο παχος χορδων που χρησιμοποιει. Πχ ο ΣΦ εχει 0.38 για E. Εγω 0.42 εχω για Α σε μια κιθαρα μου. Σιγουρα,το ζητουμενο ειναι μια ικανη γωνια πισω απο το nut ,το μεγαλο προβλημα ειναι συνηθως στην G ,οταν δεν εχει string tree φυσικα,αυτη δημιουργει συνηθως τα προβληματα που αναφερω. Επεξεργασμένο 11 Ιανουαρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 λοιπόν, ας εξηγήσω μερικά πράγματα στον αγαπητό Bill: 1. Τα βίντεο που βλέπεις σε παραπλανούν γιατί τυλίγουν τις τυλιχτές χορδές, αυτές, αντε και η σολ ειναι οι πιο εύκολες. Στα καντίνια γίνεται το πάρτυ 2. ΟΛΟΙ μας εδώ μέσα όταν πρωτοπερνάγαμε τα καντήνια σίγουρα είχαμε κάνει μεγαλη επίκληση στα θεία τις πρώτες φορές 3. Για τα vintage κλειδια σου είπαν τα παιδιά το κολπο με την οδοντογλυφίδα και ο SF σου πόσταρε αυτό που είναι οκ 4. Πάμε τώρα στη pacifica, η βασικη δυσκολια ειναι πως κρατας σταθερη τη χορδή που βγαίνει απο το κλειδί, πως "οδηγείς" αυτή που μπαίνει στο κλειδί και πως τυλίγεται ωραία ενώ ταυτόχρονα πρέπει να γυρίζεις τη μανιβέλα. Well, όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή θέλει τρία χέρια για γίνει αυτό ή να χαλάσεις πολλές χορδές μέχρι να μάθεις. Σε αυτό το βιντεο έχει 4 μεθόδους, μου αρεσει η δευτερη αλλα οπως λεει και στο βίντεο σου σπάει τα νεύρα για να τις βγάλεις. Πρόσφατα που ηθελα να αλλάξω χορδές χρησιμοποίησα τη τριτη μαζί με επίκληση στα θεία. Βλέπεις όμως ότι και σε αυτό το βίντεο ΔΕΝ βάζει τις σι και μι γιατί είναι tricky. Το mooer γ@μει τόσο που πήρα και δεύτερο για να κάνω "τρικάναλη" προενίσχυση. προς το τέλος της εβδομάδας θα αλλάξω χορδές ευχαρίστως να σου δείξω 1 All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση