Guru nikodemos Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα (μετά από πολύ καιρό είναι η αλήθεια...) φίλες και φίλοι του noiz! Ελπίζω να είσαστε όλοι υγιείς Θέλω να σας ενημερώσω για τη νέα προσωπική μου ιστοσελίδα http://www.mixingnik.com Εκτός από πληροφορίες σχετικά με τη δουλειά μου, δείγματα και πολλές μουσικές στο e-shop θα υπάρχει πληθώρα από εκπαιδευτικό υλικό με τη μορφή tutorial videos & e-books, αρχής γενομένης από μια ολοκληρωμένη σειρά drum recording tutorials (από το complete drum recording που είχαμε φτιάξει στο The Sonic Ark Studio. Καινούριο υλικό θα ανεβαίνει συνέχεια... Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον! Stay safe και καλό κουράγιο σε όλους μας... 10 check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Καλή επιτυχϊα . Ολα να πάνε καλά. Χρήσιμο φαίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 μεγιές!!!... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 Καλή επιτυχία εύχομαι! 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 Good success!!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλή επιτυχία. Επεξεργασμένο 25 Νοεμβρίου 2020 από Μανώλης Χναράκης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 Με το καλό, ΝΙκόδημε! Ωραίο εγχείρημα. 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση