MakisDev Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έχει έρθει στα χέρια μου μια ακουστική κιθάρα μάρκα Paxphil G_310ce και θέλω αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί πόσο κοστίζει περίπου... Έχω ψάξει κι έχω βρει πως η Paxphil είναι προμηθευτής των κιθάρων Taylor και υπάρχει αντίστοιχο μοντέλο 310ce στην μάρκα Taylor άλλα δν μπορώ να πω με ακρίβεια αν έχουν την ίδια αξία. Παραθέτω τις φωτογραφίες μήπως μπορέσει κάποιος να βοηθήσει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξεργασμένο 23 Νοεμβρίου 2020 από MakisDev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Η κιθάρα μπορεί να είναι αντίγραφο Taylor αλλά είναι πολύ μικρότερης αξίας μιας και κατασκευάζεται στην άπω ανατολή απο άγνωστο εργοστάσιο. Μπορεί όμως να είναι μια αξιόλογη κιθάρα σαν εργαλείο. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MakisDev Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση @yameth. Μηπως ξερεις περιπου τι αξια εχει μια τετοια κιθαρα σαν τη δικια μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Γυρω στα 150-200 ευρω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MakisDev Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 @Superfunk Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση