NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Καλή ακρόαση Your browser does not support the HTML5 audio tag time remembered rhodes.mp3 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 πολυ καλο πολυ μικρο [ σε διαρκεια ].. please.. 20 min version...R.I.P Bill Evans... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, johnps είπε πολυ καλο πολυ μικρο [ σε διαρκεια ].. please.. 20 min version...R.I.P Bill Evans... μπορεις να το ακουσεις 3 φορές! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Μπράβο σου, συγκινήθηκα ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 κι ομως ο ηχος του rhodes σε τετοια θεματα ειναι αξεπεραστος [ για μενα ].... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μπράβο σου, συγκινήθηκα ... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ειναι πολυ βαθυ κομμάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 1 minute ago, NorhymeNoReason said: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Μόνος μου είμαι, μην μου μιλάς στον πληθυντικό, κομπλάρω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μόνος μου είμαι, μην μου μιλάς στον πληθυντικό, κομπλάρω. συγνώμη το παίρνω πισω! Το Παλαιοχορδίτης φταιει Επεξεργασμένο 21 Νοεμβρίου 2020 από NorhymeNoReason 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Just now, NorhymeNoReason said: συγνώμη το παίρνω πισω! Συγχωρεμένος τέκνον μου. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 cd του εϊχα για 10 χρονια και τα ακουγα.....μεγαλο κεφαλαιο... Οσο για το Rhodes αλλο μεγαλο κεφαλαιο. Ο ιδιος ο Evans στην βιογραφια του λεει οτι δεν το εβλεπε με τιποτα στο επιπεδο του πιανου ή αλλά ως καποιο στοιχεϊο( element)πάνω στήν μουσικη. Το χρησιμοποιησε σε καποιους δισκους με αρχή το from left to right δισκο με ορχηστρα -πιανο και rhodes.Απιθανος δισκος. Κυρϊως γιατί ήταν must στην δεκαετια του 70. Μπηκε κάποτε σε μαγαζι με 20 rhodes και αφου τα δοκιμασε δεν βρηκ ουτε ενα να του κανει.... Αυτα.... Επεξεργασμένο 21 Νοεμβρίου 2020 από loucas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση