Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αι θινκ θα φανε τα μουτρα τους σε αυτα τα κοστη για σολιντ στειτ ενισχυτες.https://www.thomann.de/gr/boss_nextone_special_guitar_combo.htm , Επεξεργασμένο 19 Νοεμβρίου 2020 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 7 minutes ago, Μανώλης Χναράκης said: Waza Craft Ο special το έχει αυτό, ο artist δεν νομίζω να το έχει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 OP Guru Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ο special το έχει αυτό, ο artist δεν νομίζω να το έχει. Ναί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 1 minute ago, Μανώλης Χναράκης said: Ναί Δεν κατάλαβα τι εννοείς Μανώλη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 OP Guru Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Δεν κατάλαβα τι εννοείς Μανώλη. Ναι, ο special έχει waza craft μεγάφωνο. Επεξεργασμένο 19 Νοεμβρίου 2020 από Μανώλης Χναράκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 Just now, Μανώλης Χναράκης said: ο special έχει waza craft μεγάφωνο. Ναι βρε, αυτό το ξέρω. Ο artist όμως έχει άλλο μεγάφωνο νομίζω. Αλλά και πάλι, δεν δικαιολογείται αυτή η διαφορά τιμής. Φαντάζομαι ότι θα πέσει στο μέλλον. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 OP Guru Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Αι θινκ θα φανε τα μουτρα τους σε αυτα τα κοστη για σολιντ στειτ ενισχυτες.https://www.thomann.de/gr/boss_nextone_special_guitar_combo.htm O ακριβότερος μετά τους Quilter. Όπως πάει, αν βγεί σε KATANA (Special) θα βγεί πάνω από χιλιάρικο. Παράδειγμα: Boss Katana Artist MKII _ €666 Boss Nextone Artist _ €548 Θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 OP Guru Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 Σημείωση πως το 548 είναι μετά από έκπτωση, η πραγματική τιμή είναι στα 700. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν ξανά έγινε κουβέντα για τον συγκεκριμένο,αν όχι νομίζω πως αξίζει. (Θα προτιμούσα να είναι κοντά στα 500 η τιμή του αλλά τι να κάνουμε ). https://www.guitarworld.com/news/boss-takes-its-boutique-style-tube-logic-amps-to-the-next-level-with-the-nextone-special Επεξεργασμένο 20 Νοεμβρίου 2020 από kbasilis Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2020 Οσο και αν επιμένουν στη λάμπα οι κιθαρίστες, είναι αναπόφευκτη η εξέλιξη των πιο μοντέρνων τεχνολογιών ενίσχυσης. Κινούμαστε αργά αλλά σταθερά. Το 2000 ανακαλύψαμε τη λάμπα ξανα. Το 2010 το τρανζίστορ και τα ολοκληρωμένα στα πεταλάκια και τα συνδυάσαμε με τη λάμπα. Ε... όπου να 'ναι θα ανακαλύψουμε και τα υπόλοιπα. Η Roland / Boss είναι πρωτοπόρος στο είδος και σίγουρα κάποια αίσθηση της αγοράς την έχει, πριν βγάλει κάτι τέτοιο. Ωραία σειρά φαίνεται. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση