Στάθης Π. Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω παρατημενη μια 14" sony trinitron του 97 , την οποία οι δικοί μου επιμένουν να την πεταξουν. Για κάποιο λόγο τους αποθάρρυνα χωρις να έχω κάτι κατα νου ωστε να την αξιοποιήσω. Τελικά σκέφτηκα να την κάνω οσιλοσκόπιο Επεξεργασμένο 5 Δεκεμβρίου 2020 από Στάθης1540724939 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2020 Υπάρχουν δυο γενιές που αντί για καλημέρα λένε : Κοίτα τι αγόρασα και όχι δες τι έφτιαξα. Εγώ είχα ένα stereo διπλοκασσετόφωνο. Όσο έπαιζε κασσέτες ήταν η παρέα. Όταν σταμάτησε , ως ράδιο έκανε μια χαρά την δουλειά του. Κάποια στιγμή δούλευε μόνο line in. Για χρόνια ήταν το τελικό στάδιο και τα ηχεία του PC. Μετά από τριάντα χρόνια αισίως βραχυκύκλωσε. Τα μεγάφωνα έγιναν δωρητές σε κάτι DIY ηχεία . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, bouzoukleri είπε Εγώ είχα ένα stereo διπλοκασετόφωνο. Όσο έπαιζε κασέτες ήταν η παρέα. Όταν σταμάτησε , ως ράδιο έκανε μια χαρά την δουλειά του. Κάποια στιγμή δούλευε μόνο line in. Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ με ένα παρόμοιο. Πρώτα σταμάτησαν οι κασέτες και μετά από χρόνια το ράδιο. Το έχει η συσκευή φαίνεται.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 To λές και αναβάθμιση. Μετά τα 8 Bit , μεταπήδησα στον 286...το τελευταίο απόκτημα IBM PS/2 30 286 7 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LK είπε Μετά τα 8 Bit , μεταπήδησα στον 286... Είσαι πολύ μπροστά εσύ αγόρι μου. Βλέπεις στο μέλλον. Επεξεργασμένο 15 Ιανουαρίου 2021 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σημερα βρηκα στην αποθηκη κατι γουκι τοκι της general electric και σε θυμηθηκα. Κραταω κι εγω ομως "παλιατζουρα" (sinclair ZX Spectrum 16K, amstrad 464, 6128, super8 Minolta προβολης και canon ληψης, Keystone 8mm, φωτογραφικη του 55 (Minolta Super A Chiyoga Kogaku Japan), ραδιοφωνα κλπ. Ετσι λοιπον μην ελπιζεις . Επεξεργασμένο 15 Ιανουαρίου 2021 από Spyros Delta 1 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε sinclair ZX Spectrum 16K Πωπωωω. με το λαστιχένιο πληκτρολόγιο, ούτε κάν 32KB 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2021 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Κραταω κι εγω ομως "παλιατζουρα" (sinclair ZX Spectrum 16K, amstrad 464, 6128,.......... . Όχι και παλιατζούρα τα 8 Bit. ΙΣΤΟΡΙΑ , θες να πεις . Εχω και εγώ απο δαύτα (zx, cpc) , και 2 commodore 64. Αν δεν τα δουλευεις ....μπορείς να βγαλεις φωτος με αυτά 6 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2021 Ααα τωρα που ειδα το μπομπινοφωνο εχω κι ενα 60's philips 4καναλο μπομπινοφωνο. Εχει και λαμπιτσες το ατιμο. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2021 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ααα τωρα που ειδα το μπομπινοφωνο εχω κι ενα 60's philips 4καναλο μπομπινοφωνο. Εχει και λαμπιτσες το ατιμο. Βγάλε καμία φώτο όταν δεν βαριέσαι να το δω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση