Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Εδώ τα δικά μου, δυστυχώς χαμένα/δοσμένα από καιρό. Οθόνη δεν είχα, συνδεοντούσταντο αναμετάξυ των με την τηλεόραση. Και περίμενες να "παιξει η κασετα" με το παιχνιδι για να φορτώσει. Αυτό ήταν το αγαπημένο μου: Στο cassette player έμαθα να ακούω μουσική. Πρώτο άσμα που έγραψα από το ράδιο σε κασέτα ever: Infatuation από Rod Stewart. 3 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Απο ουλτρα χαι τεκ αντικειμενα....κοινως ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΟΊ - ΣΚΑΤΟΛΟΊΔΙΑ εχουν διασωθει τα παρακατω.... 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Από αυτήν την κόκκινη παλιοστρατ εάν θες μπορώ να σε απαλλάξω... Για τα Lp's δεν μπορώ να πω το ίδιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 20 minutes ago, leon7pap said: Απο ουλτρα χαι τεκ αντικειμενα....κοινως ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΟΊ - ΣΚΑΤΟΛΟΊΔΙΑ εχουν διασωθει τα παρακατω.... Όχι ρε γμτ το Subbuteo ..... OXI ..... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 εγώ τα πούλαγα. Τα είχα όλα και τα πούλησα ή τα πέταξα άμα χάλασαν και πάλιωσαν. Πάντως τα σέβομαι τουλάχιστο σε θεωρητικό, φιλοσοφικό επίπεδο. Έχω εκφράσει την αγάπη μου πολλές φορές και στο forum. Και πολλές φορές ανατρέχω στο youtube αφού μπορείς να δεις τα πάντα για τα παλαιά μηχανήματα, από παρουσίαση μέχρι ενδελεχές λύσιμο, προγραμματισμό κλπ. Πάντως ψηφίστε με και δεν θα σας προδώσω. Αν και αν γράφω τέτοια θα σου λέει ο άλλος και αυτός χρησιμοποιεί και πετάει. Ίδιος είναι με τους άλλους. Μάθαινε πράγματα για να μας παραμυθιάζει, πιστέψαμε σε αυτόν και μετά τα πούλαγε και αυτά και εμάς για κάτι καλύτερο για αυτόν. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Από αυτήν την κόκκινη παλιοστρατ εάν θες μπορώ να σε απαλλάξω... Για τα Lp's δεν μπορώ να πω το ίδιο... Υπηρξε περιοδος που προσπαθησα και γω να απαλλαγω απο δαυτην χωρις αποτελεσμα.... Tα lp ειναι μικρο μερος της συλλογης μου...ταιριαζουν στην δισκοθηκη μου ....ΣΑΝ ΤΟ ΡΩΧΑΜΗ ΣΤΟ ΚΕΛΙ!!!! 3 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Να, αυτά είναι από τα ελάχιστα που μου έχουν μείνει και είναι και πιο σύγχρονα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Όχι ρε γμτ το Subbuteo ..... OXI ..... ε ναι!!!Με custom made ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Μ την εμφανιση που επαιξε κοντρα στην Manchester United) και φυσικα ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (με την επετειακη εμφανιση...με τη σημαια της Τζαμαικας στο μανικι...για ευνοητους λογους!!!) και φυσικα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΥΡΩΝΑ 3 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 5 minutes ago, leon7pap said: ε ναι!!!Με custom made ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Μ την εμφανιση που επαιξε κοντρα στην Manchester United) και φυσικα ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (με την επετειακη εμφανιση...με τη σημαια της Τζαμαικας στο μανικι...για ευνοητους λογους!!!) και φυσικα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΥΡΩΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΤΙ ΘΕΟΣ .... ΗΜΙΘΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Έχεις και Τζαλακώστα; Τι έπος εκείνο ματς ρε παιδιά; 2 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση