Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2020 Το καλλιτερο Black Friday της Ζωής μου. Προφανως με αφορμή την καραντίνα/ lock down, πολλοι βρηκαν τον χρόνο/ευκαιρία να αδειάσουν γκαραζ και αποθηκες.....ή πατάρια. Οπότε , όπου ξεφορτωμα/ άδειασμα....και εγω! Εχω βρει μεχρι τωρα : 1. 3 (τρείς) τηλεοράσεις crt 14ρων ιντσων (και μαλιστα χρονολογιες που εψαχνα ήτοι από 1989-1992) ταμαμ για commodore-spectrum. ( Τις ΓΥΑΛΙΣΑ....και είναι ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ, μονο σε μια αλλαξα πυκνωτες τροφοδοτικου). 2. 3 (τρία) pc crt monitors, 15,17 και 19 ιντσες αντιστοιχα. (Τα ΓΥΑΛΙΣΑ και είναι ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ) 3. 1(έναν) υπολογιστη (μονάδα) με AMD Athlon 1 GHz, A SUS A7V400-MX Motherboard.....με 512 ΜΒ ram, 2 ide σκληρους μεσα (80GB και 160 GB) ....και ενα dvd RW, (Καθαρισμα ΟΛΑ, λυσιμο....συναρμολόγηση, , format (εβαλα τα XP....αν και μαλλον επρεπε να βαλω 98άρια.- ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ). ΚΟΣΤΟΣ: κανα 10 ευρω, για πυκνωτες και μαντηλάκια για καθαρισμα. Μου επεσε η μεση στο κουβαλημα βεβαια....:P...και γλιτωσα ΙΣΤΟΡΙΑ απο σκραπ. 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2020 Ωρε και εχει η γυναικα μου στο γραφειο κατι 2000's πισια, dot matrix και οθονες (δουλευουν ολα) για πεταμα, και με εχει πρηξει να παω να τα φορτωσω να τα στειλω αναλυκλωση. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2020 5 minutes ago, gkourmoul1 said: Ωρε και εχει η γυναικα μου στο γραφειο κατι 2000's πισια, dot matrix και οθονες (δουλευουν ολα) για πεταμα, και με εχει πρηξει να παω να τα φορτωσω να τα στειλω αναλυκλωση. Στειλτα σε μενα! Μην τα ανακυκλωνετε...τα σκοτωνετε...κριμας ειναι Δες εδω ΤΙ έσωσα απο βεβαιο θάνατο! 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2020 4 hours ago, LK said: 2. 3 (τρία) pc crt monitors, 15,17 και 19 ιντσες αντιστοιχα. μιλαμε εισαι συλλέκτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 5 hours ago, otto## said: μιλαμε εισαι συλλέκτης Διασώστης ειμαι. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 13 minutes ago, LK said: Διασώστης ειμαι. Εχεις ολο το πακετο. Διασωστης με ιδιοκτητη δομη φιλοξενιας ρετρο ηλεκτρονικων συσκευων. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, LK είπε Στειλτα σε μενα! Μην τα ανακυκλωνετε...τα σκοτωνετε...κριμας ειναι Δες εδω ΤΙ έσωσα απο βεβαιο θάνατο! Με πήγες πίσω πολλά χρόνια. Δεν θυμάμαι ονομασίες αλλά σε μία γωνία του keyboard έβαζες μια κασέτα ήχου(με το παιχνίδι). Αφού την διάβαζε όλη και μετα έπαιζες το παιχνίδι. Σπαρτιάτικα αλλά ωραία. 1 Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, kbasilis said: Με πήγες πίσω πολλά χρόνια. Δεν θυμάμαι ονομασίες αλλά σε μία γωνία του keyboard έβαζες μια κασέτα ήχου(με το παιχνίδι). Αφού την διάβαζε όλη και μετα έπαιζες το παιχνίδι. Σπαρτιάτικα αλλά ωραία. Για να θυμασαι ΜΟΝΟ keybord και όχι και matching monitor.....μιλας για ZX Spectrum Plus2. Στην ίδια φαση και ο amstrad cpc 464 (δευτερη φωτο). 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, LK είπε Για να θυμασαι ΜΟΝΟ keybord και όχι και matching monitor.....μιλας για ZX Spectrum Plus2. Στην ίδια φαση και ο amstrad cpc 464 (δευτερη φωτο). Είναι αυτό στην δεύτερη φώτο. 1 Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2020 Στις 18/11/2020 στις 8:48 ΜΜ, LK είπε Στειλτα σε μενα! Μπορω να συνεισφερω στο Θεαρεστο εργο σου με ενα walkman Sony (αν το βρω). 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση