dimsonic Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 48 minutes ago, Άγιος said: Υπάρχει ένα κανάλι στο youtube >για ηλίθιους< το οποίο έχει θέσει σκρουτζ κλπ ως σημείο αναφοράς, αν δεν κάνω λάθος είναι το bestprice και πρέπει να είναι σπόνσοράς τους με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Λες και μας διαβάζουν. Σχετικό άρθρο εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 τσαμπαντάν. Δεν ξέρω τι κάνει, θα δω άλλη ώρα https://www.waves.com/lpn/black-friday-2020/free-plugin με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 54 minutes ago, dimsonic said: τσαμπαντάν. Δεν ξέρω τι κάνει, θα δω άλλη ώρα ενδιαφέρων συνδυασμός delay/verb είναι. Εντυπωσιακά presets. Τουλάχιστον. Σπεύσατε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι κιθάρες Vintage αποτελούν ιδανική λύση για όποιον θέλει να αγοράσει Strat/Tele/Les Paul/SG κλπ. και δεν θέλει να δώσει μια περιουσία. Νομίζω πως όποιος είχε την εμπειρία να παίξει με κάποιο τέτοιο όργανο, καταλαβαίνει σε τι αναφέρομαι... η κατασκευή με βάση τα παραδοσιακά specs και τα Wilkinson parts έχουν σαν αποτέλεσμα ο ήχος και το όλο feel να είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύεσαι, κι εγώ προσωπικά είμαι ευτυχισμένος κάτοχος δύο τέτοιων κιθαρών (πρόσφατα ανάρτησα και σχετική φωτο στο "Gear List"), οι οποίες με ικανοποιούν περισσότερο από Fender, Epiphone και Gibson που έχει τύχει να δοκιμάσω στο παρελθόν. Η εταιρεία πορεύεται έχοντας το value for money σαν βασική αρχή της (πρακτικά δίνεις 400 ευρώ για να πάρεις ένα όργανο που δίνει ανάλογη παικτική-ηχητική ευχαρίστηση με αντίστοιχα αξίας 1500-3000) και στην Ελλάδα την αντιπροσωπεύει ο Καραπάνος στην Κατερίνη. Αυτές τις μέρες δε (μέχρι Κυριακή συγκεκριμένα), το value γίνεται for even less money, όπως φαίνεται εδώ: MusicPower - Vintage Guitars Επομένως αν είστε στη γύρα για αγορά κάποιου διαχρονικού σχεδίου κιθάρας, τίμιας και μουράτης, νομίζω πως πρόκειται για ευνοϊκή συγκυρία. Επεξεργασμένο 27 Νοεμβρίου 2020 από fusionakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dimsonic είπε ενδιαφέρων συνδυασμός delay/verb είναι. Εντυπωσιακά presets. Τουλάχιστον. Σπεύσατε Μόλις το τσίμπησα, ευχαριστώ! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimsonic είπε ενδιαφέρων συνδυασμός delay/verb είναι. Εντυπωσιακά presets. Τουλάχιστον. Σπεύσατε Φανταστικά presets! Δεν έχω πάρει κανένα άλλο plugin της Waves, τι ποιότητα είναι αυτή;! Επεξεργασμένο 27 Νοεμβρίου 2020 από BillTrantos More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 1 minute ago, BillTrantos said: Φανταστικά presets! Δεν έχω πάρει κανένα άλλο plugin της Waves, τι ποιότητα είναι αυτή;! Εχω πάρα πολλά. Σε γενικές γραμμές είναι καλά. Αυτό πάντως δεν το περίμενα για τοσο καλό. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2020 Me too! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2021 δεν είναι black friday αλλά καλό είναι να ενημερώνουμε για τυχόν deals for steal https://www.musicpower.gr/el/proionta/ekthesiaka/b-stock/kithares/vintage-v6lb-sonic-blue-ilektriki-kithara001837.html αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή η κιθάρα: https://www.jhs.co.uk/products/vintage-v6-reissued-electric-guitar-laguna-blue σε τιμή χώμα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση