yannisp Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) και η δικη μου εκδοχη..αν κ εκτος των χωραφιων μου!!μπραβο σε ολους για τα παιξιματα και τις ιδεες Your browser does not support the HTML5 audio tag gkjam-yannisp1.mp3 Επεξεργασμένο 15 Νοεμβρίου 2020 από yannisp 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 Ωραιο Γιαννη! Μου αρεσε που πειραματιστηκες και δεν κινηθηκες σε μπλουζ δρομους. Γενικοτερα εχει ενδιαφερον να βλεπω τις επιλογες του καθενος. Το backing track το βλεπω σαν ενα "προτζεκτ" που ξεκινησα, αλλα το σταματησα στη μεση. Και εσεις μου "δειχνετε" διαφορετικους δρομους και προσεγγισεις για την ολοκληρωση του, σε σχεση με αυτους (τους συμβατικους) που θα μπορουσα να σκεφτω και να υλοποιησω. 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση