roberto30 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Ορίστε και το δικό μου, "Θα έρθει ο καιρός που θα είναι σαν να παίζετε κιθάρα μα δεν θα παίζετε κιθάρα" (Ρητό - πρόβλεψη μοναχού ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του) Your browser does not support the HTML5 audio tag RobTwoChord.mp3 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, roberto30 said: Ορίστε και το δικό μου, "Θα έρθει ο καιρός που θα είναι σαν να παίζετε κιθάρα μα δεν θα παίζετε κιθάρα" (Ρητό - πρόβλεψη μοναχού ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του) Κατ' αρχήν, συγκράτησε το νεανικό σου σφρίγος. Θα πρότεινα να απευθυνθείς στον μίστερ Μιγιάγκι. Αν ακολουθήσεις κατά γράμμα αυτά που λέει θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Πχ αυτό το "breathe in, breathe out", θα σε κάνει να εστιαστείς περισσότερο στον ρυθμό, και λιγότερο στις νότες των φράσεων. Πριν ξεκινήσεις να παίζεις κάνε ακριβώς αυτό (breathe in, breathe out) ακούγοντας το κομμάτι, αναπνέοντας με τον ρυθμό πάνω στον οποίο πρόκειται να παίξεις, αρκετές φορές. Όταν αναπνέεις πάνω του πια, τότε άρχισε να παίζεις ρυθμικά πάνω στην αναπνοή σου. Και μετά παίξε ότι θέλεις, μια χαρά θα είναι, τις νότες τις έχεις. Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου 2020 από fusiongtr 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Θα πρότεινα να απευθυνθείς στον μίστερ Μιγιάγκι. Αν ακολουθήσεις κατά γράμμα αυτά που λέει θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Την επόμενη φορά καλύτερος wax in wax out wax in wax out was in wax out Μέχρι να δύσει ο ήλιος Σε ευχαριστώ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Να συμπληρώσω ότι αν πχ το κομμάτι είναι 250 ή 300 bpm, δεν είναι ανάγκη να πάθεις υπεροξυγόνωση από τις αναπνοές. Προφανώς διαιρείς τα bpm όσο χρειάζεται και αναπνέεις μέσα στα πλαίσια. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με τιποτένια μέσα (ένα ηλεκτρικό πιάνο, ένα παλιό laptop και λίγο audacity του οποίου τη χρήση έμαθα πριν λίγο...) αποφάσισα να το τολμήσω. Οι δύο συγχορδίες μεταξύ τους μου έβγαζαν κάτι το ψυχεδελικό και σίγουρα όχι τόσο ροκ που να με πηγαίνει σε ζόρικα σόλο κλπ. Έτσι, προσπάθησα να το κάνω πολύ ονειρικό, τόσο - εχμ...- συνθετικά όσο και ηχητικά (τρομάρα μου...). Έφτιαξα κάτι σαν θέμα που επαναλαμβάνεται και γεφύρωσα σε δύο σημεία. Μία μικρή εισαγωγή που λειτούργησε και ως φινάλε και.... έτοιμο. Πολύ καλή εμπειρία. Ελπίζω να σας αρέσει! ΥΓ βρήκα και τον τρόπο να με ακούω όσο ηχογραφώ στο Audacity αλλά με άκουγα με χρονοκαθυστέρηση (αυτό νομίζω λέγεται latency ? ). Δεν ξέρω πως αντιμετωπίζεται... Your browser does not support the HTML5 audio tag CreamyDreamy.mp3 Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου 2020 από Jet72 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 9 hours ago, Jet72 said: Οι δύο συγχορδίες μεταξύ τους μου έβγαζαν κάτι το ψυχεδελικό και σίγουρα όχι τόσο ροκ που να με πηγαίνει σε ζόρικα σόλο κλπ. Έτσι, προσπάθησα να το κάνω πολύ ονειρικό Αυτες οι δυο συγχορδιες (το ριφακι στην αρχη) ειχαν κολλησει στο μυαλο μου απο την προηγουμενη το βραδυ. Ο φταιχτης ειναι ο dim και το ψυχεδελικο του κομματι με το ρολοι και το πικαπ. Πολυ μου αρεσε αυτο που ηθελες να περασεις. Ευγε! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, roberto30 είπε Ορίστε και το δικό μου, "Θα έρθει ο καιρός που θα είναι σαν να παίζετε κιθάρα μα δεν θα παίζετε κιθάρα" (Ρητό - πρόβλεψη μοναχού ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του) Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag RobTwoChord.mp3 1 MB · 259 downloads Καλή προσπάθεια. Παιξτο τώρα ξανά παίζοντας το 1/10 όλων όσων έπαιξες. Miyiaki says "what you DON'T play is equally important with what you DO play'' 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 21 hours ago, fusiongtr said: Να συμπληρώσω ότι αν πχ το κομμάτι είναι 250 ή 300 bpm, δεν είναι ανάγκη να πάθεις υπεροξυγόνωση από τις αναπνοές. Προφανώς διαιρείς τα bpm όσο χρειάζεται και αναπνέεις μέσα στα πλαίσια. Τον φαντάζομαι σαν να είναι σε πόνους γέννας και να αναπνέει σαν μουρλός!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εισαι τυχερος που αλλαξα χορδΑΙ σημεριΣ Your browser does not support the HTML5 audio tag gkm.mp3 Επεξεργασμένο 15 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk 5 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 Έτσι που το άκουσα στην αρχή, νόμιζα ότι ηχογραφούσες την ώρα που άλλαζες χορδές... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση