gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2020 Just now, roberto30 said: Σου πάει πολύ ο αγγλικος στίχος! Αναλογα το κομματι. Εχω ανεβασει κομματια που τα εχω σκοτωσει, στο θεμα προφορας. Καποια αλλα μου καθονται καλυτερα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Με την πρώτη ευκαιρία θα σου έρθω για καφέ και τσικουδιά... εδώ είσαι... Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag creeplive.mp3 5 MB · 44 downloads Αυτό το ξανάκουσα παλιά, με τον ρουφηχτό ήχο από το μηχάνημα καπνού.... Εδώ καλύτερα το λες, αλλά φαντάζομαι για την κοπελιά κάτω.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιώργο το λες πολύ καλά. Αλλά σ' αυτό το κομμάτι δεν αρκεί αυτό. Έχει ένα δίκιο ο Φώτης εδώ. Τι εννοώ. Και τον υπερτραγουδισταρά να μου έφερνες εδώ ίσως να μην μου έφτανε. Είναι κάτι εσωτερικό αυτό, δεν είναι θέμα τεχνικής και έκτασης (που τα έχεις). Απλά αυτό. Από εκεί και πέρα μπράβο σου, γιατί το είπες πολύ ωραία. Επεξεργασμένο 11 Νοεμβρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2020 Απαιτητικοτατο κομματι στην ερμηνεια, στην οποια δεν εδωσα καθολου βαση. Ηθελα να βγαλω σωστο ηχο απο μεσα μου. Εκανα ενα take και τελειωσα. Εαν το ελεγα αλλες 3 φορες, με το μυαλο μου στην ερμηνεια, θα απεδιδα καλυτερα. Το υπερβολικα αργο τεμπο δεν θα βοηθουσε και πολυ, βεβαια. Θα προσπαθησω στο επομενο να βαλω και λιγο παραπανω παθος και ερμηνεια. 22 minutes ago, cigaret13 said: Αυτό το ξανάκουσα παλιά, με τον ρουφηχτό ήχο από το μηχάνημα καπνού.... Εδώ καλύτερα το λες, αλλά φαντάζομαι για την κοπελιά κάτω.... Πρεπει να ηταν κορη μου στο κοινο, ναι! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Πρεπει να ηταν κορη μου στο κοινο, ναι! Άσε ρε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση