gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και ζεστάθηκα λίγο.... Your browser does not support the HTML5 audio tag child in time cover.mp3 Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2020 από gkourmoul1 10 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 εσύ παραζεστάθηκες! με λίγο τουηκινγκ στο βάθος και το μικρόφωνο θα ήσουν ακόμα πιο εντυπωσιακός γουελ νταν 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Ουάου! 3 οκτάβες ψεύτικη; Ο γιατρός προτείνει αφωνία για καμία εβδομάδα :) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Just now, roberto30 said: Ουάου! 3 οκτάβες ψεύτικη; Ο γιατρός προτείνει αφωνία για καμία εβδομάδα Ο λαιμός δεν κουράζεται καθόλου.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Έβαλα και το σολακι της εισαγωγής.... Πίσω πληκτράδες και σας έφαγα!! 5 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Στα πλήκτρα έχεις κάνει εντυπωσιακά άλματα. Φωνή να σου πω δεν μου άρεσε. Αν και πήγες ψηλά μου φάνηκε οτι δεν πετύχενες τον τόνο ακριβώς?κάποιος με γνώσεις ίσως πει ακριβώς τι φταίει εκτός και με έχει πιάσει πάλι η κουφαμάρα οπότε αγνοησέ με(μπορεί και να φταίει το ότι είναι ένα τραγούδι χιλιοακουσμένο με ιδιαίτερη φωνή και να περίμενα αυτήν την φωνή να ακούσω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Μπράβο ρε Γιώργη, πολύ ωραίος. 4 hours ago, gkourmoul1 said: Ο λαιμός δεν κουράζεται καθόλου.... Έχεις πειράξει το truss rod? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 1 minute ago, Nikos Aravanis said: Στα πλήκτρα έχεις κάνει εντυπωσιακά άλματα. Φωνή να σου πω δεν μου άρεσε. Αν και πήγες ψηλά μου φάνηκε οτι δεν πετύχενες τον τόνο ακριβώς?κάποιος με γνώσεις ίσως πει ακριβώς τι φταίει εκτός και με έχει πιάσει πάλι η κουφαμάρα οπότε αγνοησέ με(μπορεί και να φταίει το ότι είναι ένα τραγούδι χιλιοακουσμένο με ιδιαίτερη φωνή και να περίμενα αυτήν την φωνή να ακούσω) Ουτε εμενα μου αρεσω. Γιαυτο και ηχογραφω σπανια. Δεν μπορω να με ακουω. Μου αρεσω μονο οταν ειμαι φορμαρισμενος και με καργα. ζεστη φωνη (μετα το 2ωρο προβας). Σπανιο, πλεον. Δεν βγαινει ο σωστος ηχος απο μεσα μου. Κακο ηχοχρωμα, συν τα μικρολαθακια που κανω. Στα ψηλα θα επρεπε να φωναζω για βγει ενταση, που δεν βγηκε. Αλλα προτιμησα απλως να πιασω τις νοτες, χωρις να ζοριστω πολυ. Μακαρι να ασχολουμουν με τη φωνη το 1/5 αποτι την κιθαρα. 4 minutes ago, fusiongtr said: Έχεις πειράξει το truss rod? Το δοκιμασα πριν το στειλω του Κωστα... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 2 minutes ago, gkourmoul1 said: Το δοκιμασα πριν το στειλω του Κωστα... Θα του στείλεις και τον λαιμό? Για να μην κουράζεται πάντως ο λαιμός, πρέπει να του έχεις δώσει αρκετό relief. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Αναλογα με την υγρασια, τον ρυθμιζω και αυτονα... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση