cos_dr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Για αλλο πραγμα ειναι αυτα. Το whammy ειναι plug and play Στειλε μια φωτο απο τη γεφυρα να δω ειναι σηκωμενη. ποια γέφυρα, του enterprise? Μισό λεπτό έσφιξε αλλά δεν κουνιέται, ειναι κουτσουρο, θα το σπάσω Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2020 από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 Ετσι ειναι σηκωμενη. Και το whammy bar την τραβα και μπρος και πισω. Εσενα, λογικα, θα ειναι κατω η γεφυρα. 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 3 minutes ago, gkourmoul1 said: Στειλε μια φωτο απο τη ..... να δω ειναι σηκωμενη..... 14 minutes ago, gkourmoul1 said: .....και ξεκινας τα τραβηγματα και τις μαλαξεις... Μάλιστα. Κι αν έχουμε κανένα "ατύχημα" δεν πειράζει, είναι σύνηθες σε πρωτάρηδες. Σκουπίσου και συνέχισε εσύ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ετσι ειναι σηκωμενη. Και το whammy bar την τραβα και μπρος και πισω. Εσενα, λογικα, θα ειναι κατω η γεφυρα. α, προς τα πάνω πάει. Κατάλαβα, μάλλον το έβαλα. Θυμάμαι που έβλεπα τους κιθαρίστες που έπαιζα που το κατέβαζαν και το τράβαγαν προς τα πάνω. Έτσι πρεπει να ειναι, θα το δοκιμάσω με ήχο. Ευχαριστώ ρε παιδιά, να στε καλά. Και εγώ ότι θέλετε στα synthesizer, εδώ είμαι, χαχαχαχαχαχαχαχα Έλα, tremolo ειπαμε το λένε. Θα δω βιντεο πως το κάμουν οι παιχταράδες. Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2020 από cos_dr 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 Εαν τραβας ανεβαζεις τονο, εαν σπρωχνεις κστεβαζειςντονο Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Εαν τραβας ανεβαζεις τονο, εαν σπρωχνεις κστεβαζειςντονο κατω παει η θα σπάσει? Δεν μου φαίνεται να πηγαίνει. Καλά θα το δω. Πάνω πάει παντως. χαχαχαχαχαχ Ο άσχετος Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 1 minute ago, gkourmoul1 said: Εαν τραβας ανεβαζεις τονο, εαν σπρωχνεις κστεβαζειςντονο Πςςςςς, δηλαδής στις τσόντες ασούμε, όλο ανεβάζουνε και κατεβάζουνε τόνο. Αυτά είναι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Πςςςςς, δηλαδής στις τσόντες ασούμε, όλο ανεβάζουνε και κατεβάζουνε τόνο. Αυτά είναι. Είναι πρωτοφανή αυτά που βλέπω. Το πιάνω το όργανο και χάνομαι. Αλλά δεν μασάω. Εγώ δεν κολώνω. Μια μέρα θα μάθω να το βαράω καλά. Θα το χτυπάω τους τοίχους. χαχαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 2 minutes ago, cos_dr said: κατω παει η θα σπάσει? Δεν μου φαίνεται να πηγαίνει. Μην το πιέσεις. Φαντάζομαι κάποιος θα έρθει να στο ρυθμίσει. Μην γίνει καμιά ζημιά τώρα που βρήκες τον λεβιέ, κρίμα είναι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μην το πιέσεις. Φαντάζομαι κάποιος θα έρθει να στο ρυθμίσει. Μην γίνει καμιά ζημιά τώρα που βρήκες τον λεβιέ, κρίμα είναι. κανείς δεν θα έρθει. Δεν πλησιάζει κανείς εδώ. Άμα ελέγξουμε τον covid, περιμένω να κάνουν και μερικές χιλιάδες το εμβόλιο να δω μην αρχίσουν και σπαρταράνε σαν ψάρια, θα το κάνω κι εγώ και μετά θα μπεί άνθρωπος στο σπιτι. θα το βρω μόνος μου. Μήπως θέλει ρύθμιση? Να το χαλαρώσω με τις βίδες? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση