Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Τι να ζητήσω? σΥΝΔΙΚΑληΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ Βασικα ο λεβιες ειναι σαν την αδεια του συνδικαλΗστη....απο την στιγμη που θα την ΠΑΡΕΙΣ ...μην τον ειδατε τον Παναϊ 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Δεν έχει λεβιε, δεν μου έδωσαν. Θα ινε τσιΡακια του Σωρος. Κατσε να παρω τηλ. τον θυρωρο στη λεσχη Μπιλντερμπεργκ που ειναι γνωστος μου και που ξερει τον ξαδερφο του μπατζανακη αΦτον που πουλαγαγανε ΛΕΒΙΕΔΕΣ για να του πω να σε ΔωΚουν ενα ή και ΔΥΟ αν θες (με ΔΥΟ παει πιο γΛηγορα η κιθαρα) α επισης με ΔΥΟ λεβιεδες παιρνεις συνταξη στα 28. Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 18 hours ago, cigaret13 said: Λοιπόν, έδειξα το βίντεο στην γυναίκα μου, έτσι για να δει ότι είμαι κιθαρίστας ολκής... η απάντησή της: "Ωραίο παιδί και παίζει και καλύτερα από σένα!" έχουμε θέμα ! 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Superfunk είπε σΥΝΔΙΚΑληΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ Βασικα ο λεβιες ειναι σαν την αδεια του συνδικαλΗστη....απο την στιγμη που θα την ΠΑΡΕΙΣ ...μην τον ειδατε τον Παναϊ Θα ινε τσιΡακια του Σωρος. Κατσε να παρω τηλ. τον θυρωρο στη λεσχη Μπιλντερμπεργκ που ειναι γνωστος μου και που ξερει τον ξαδερφο του μπατζανακη αΦτον που πουλαγαγανε ΛΕΒΙΕΔΕΣ για να του πω να σε ΔωΚουν ενα ή και ΔΥΟ αν θες (με ΔΥΟ παει πιο γΛηγορα η κιθαρα) α επισης με ΔΥΟ λεβιεδες παιρνεις συνταξη στα 28. εσύ που κατασκευάζεις τόσες κιθάρες θα έχεις καμια 10αρια τετοιους που λέτε λεβιέδες μέσα στην εργαλειοθήκη. Να μου δώσεις μια δώρο. Εμείς πεινάμε. Μας τα κόψανε όλα. χαχαχαχαχαχαχα 1 ώρα πριν, kardc είπε cos_dr στείλε πμ αν βολεύει κάπου να σε βρω να σου δώσω έναν ή να σου τον στείλω ρε αδερφε! να σαι καλά φίλε μου. Να μου τον δώσεις αλλά να μου πεις και πως μπαίνει. Να με βοηθήσει κάποιος. Εγώ δεν βοηθάω για υπολογιστές και για synthesizer τοσα χρόνια εδω μέσα. Τοσα πόστ έχω κάνει, οτι μπορώ βοηθάω και αν μπορώ. Δώστε μου. Ευχαρίστω. θα σου στειλω να μου δώσεις άμα κάμει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, cos_dr said: αλλά να μου πεις και πως μπαίνει. Να με βοηθήσει κάποιος. Δηλαδή .... θέλεις βοήθεια για να βάλεις τον λεβιέ σε μια τρύπα? Μάλιστα. Εδώ έχουμε μεγάλο θέμα Κώστα .... Αλλά καλό θα είναι να στον βάλει κάποιος άλλος πρώτα, να δεις πώς είναι. Να μου το θυμηθείς πάντως ότι άμα τον βάλεις, δεν θα θέλεις να τον βγάλεις μετά, θα σου αρέσει πολύ. Λάστιχο θα τον κάνεις από το τράβα-τράβα. Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2020 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Δηλαδή .... θέλεις βοήθεια για να βάλεις τον λεβιέ σε μια τρύπα? Μάλιστα. Εδώ έχουμε μεγάλο θέμα Κώστα .... Ίσως χρειαστεί βοήθεια και ένα ελατηριάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 2 minutes ago, cigaret13 said: Ίσως χρειαστεί βοήθεια και ένα ελατηριάκι... Να τον βοηθήσεις εσύ λοιπόν, που ξέρεις να τον βάζεις καλά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δηλαδή .... θέλεις βοήθεια για να βάλεις τον λεβιέ σε μια τρύπα? Μάλιστα. Εδώ έχουμε μεγάλο θέμα Κώστα .... Αλλά καλό θα είναι να στον βάλει κάποιος άλλος πρώτα, να δεις πώς είναι. Να μου τον βάλει θα δω χαρά στην κιθάρα μου. Και τι κάνει αυτός ο λεβιές? Καλά θα δω κάνα βίντεο. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Πάντως οι λεβιέδες αυτοί δίνονταν στο ανατολικό μπλοκ με προεγγραφή 3 ετών, όπως τα trabant με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, cos_dr said: Και τι κάνει αυτός ο λεβιές? Αυτό που κάνεις εσύ στα πλήκτρα με το wheel όταν παίζεις με κιθαροήχους και σου λέω εγώ "σιγά με το τρέμολο μην το ξεκολλήσεις". Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση