Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Λεβιέ δεν μου έδωσαν. Μήπως τον έχει πάνω σε καμία θήκη ενσωματωμένο όπως η σκούπα που πήρα και έχει μέσα το εξάρτημα για τις γωνίες? Καλα λεβιε δεν σου εδωΚαν. Μη μου πεις οτι δεν σου εβαλαν 010-038 ΧΟΡΔΕς!!! ΕΚΕΙ ρε συ ειναι το προβΛιμα.... βαλε 010-038 και θα παιζεις σαν τον Βαν ΧάΛιεν. Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Καλα λεβιε δεν σου εδωΚαν. Μη μου πεις οτι δεν σου εβαλαν 010-038 ΧΟΡΔΕς!!! ΕΚΕΙ ρε συ ειναι το προβΛιμα.... βαλε 010-038 και θα παιζεις σαν τον Βαν ΧάΛιεν. Ρε παιδιά. Την κιθάρα που μου είχατε προτείνει σχεδόν όλοι πήρα αν θυμάμαι καλά το 15. Υπάρχει και ποστ. Δεν μου είπανε για λεβιέ. Άμα είναι να πάω να τους ζητήσω το λόγο. Δωστε μου το λεβιέ γιατί θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο όλους εδώ μέσα. Χαχαχαχαχα. 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε αν θυμάμαι καλά το 15 Καλα εγω δεν θυμαμαι τι εγινε εχθες το πρωι και εσυ μου λες για το 2015..... 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Καλα εγω δεν θυμαμαι τι εγινε εχθες το πρωι και εσυ μου λες για το 2015..... ψέματα...... Εγώ δεν θυμόμουν πως έπαιξα κιθάρα εχθές. Σημερα το είδα που μπηκα στο νοιζ και ειδα το ποστ μου. 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, cos_dr said: Εγώ δεν θυμόμουν πως έπαιξα κιθάρα εχθές. Σημερα το είδα που μπηκα στο νοιζ και ειδα το ποστ μου. Άλλη μια από τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το ουϊσκυ. 20 minutes ago, cos_dr said: Δεν μου είπανε για λεβιέ. Άμα είναι να πάω να τους ζητήσω το λόγο. Δωστε μου το λεβιέ γιατί θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο όλους εδώ μέσα. Τώρα σοβαρά Κώστα, δεν μπορεί να μην έχει λεβιέ. Αν την πήρες με θήκη, κοίταξε εκεί μήπως είναι μέσα. Αν δεν είχε λεβιέ, να πας στο μαγαζί, να πάρεις τον λεβιέ από κάποια άλλη κιθάρα σαν αυτή. Αν σου πούνε σούξου μούξου, δείξτους τον λεβιέ, και πες τους αν τον προτιμάνε στα χέρια σου ή στον πισινό τους. Θα καταλάβουν φαντάζομαι. Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2020 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αν σου πούνε σούξου μούξου ... Καλυτερα βγαλε την κιθαρα και αρχισε να παιζεις 6 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 3 minutes ago, Spyros Delta said: Καλυτερα βγαλε την κιθαρα και αρχισε να παιζεις Άσε που μπορεί να σε δούνε και από την κυβέρνηση, και να σε πάρουνε στην πολιτική προστασία, να σε βάλουνε να παίζεις στις πλατείες για να μειωθούν τα sms από ανθρώπους που πάνε για άθληση ή βγάζουν βόλτα το κατοικίδιο. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 πόσο έχει ρε παιδιά ένας λεβιες? Τι να ζητήσω? Γειά σας, εναν λεβιέ για την fender αυτη εδω γιατι δεν τον έχω. Δεν έχει λεβιε, δεν μου έδωσαν. Θα με είδαν άσχετο εκεί, αν εκει ξέρουν οτι κεντάω στα πλήκτρα και δεν μου τον έδωσαν. Θα πάω εκει να τον βρω τον φίλο μου να του πω. Ρε, σε εμένα τη φορέσατε? Δεν ντρέπεσαι? χαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, Superfunk said: Καλα λεβιε δεν σου εδωΚαν. Μη μου πεις οτι δεν σου εβαλαν 010-038 ΧΟΡΔΕς!!! ΕΚΕΙ ρε συ ειναι το προβΛιμα.... βαλε 010-038 και θα παιζεις σαν τον Βαν ΧάΛιεν. Μήπως είναι άπεχταις οι χορδαίς ; Μήπως ίνε φρέσκιαις και δεν έχουν πεχτεί καθόλου από το 2015; :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάρε αυτόν έχει και έξι ταχύτητες και bonus η όπισθεν. Θα μαρσάρει μετά η κιθάρα, έτοιμη για βαρύ μέταλλο! Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2020 από roberto30 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση