Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 52 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: ηχογράφησα παράλληλα τη φωνή για να αποφύγω να παίξω κιθαριστικά Πολύ ωραίο και πολύ δύσκολο. Το να το πετύχεις στο 100% αυτό (στυλ benson) σημαίνει ουσιαστικά ότι έχεις τερματίσει το σολφέζ και το αυτί σου είναι σε πλήρη εναρμόνιση με τα χέρια σου. Εύγε. 1 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Jazzjoker είπε Πολύ ωραίο και πολύ δύσκολο. Το να το πετύχεις στο 100% αυτό (στυλ benson) σημαίνει ουσιαστικά ότι έχεις τερματίσει το σολφέζ και το αυτί σου είναι σε πλήρη εναρμόνιση με τα χέρια σου. Εύγε. Ευχαριστώ αλλά νομίζω ότι τα χερια και η μηχανική μνήμη καθοδηγούν το μυαλό εν μερει καθώς και το μυαλό, από αμυνα πιθανον, δεν πηγαινει σε μερη περα από το comfort zone των χεριών. Και αυτό ειναι σε καποιο βαθμό, δεικτης ικανοτητας στο όργανο. Το πετυχαίνω μεν κατά 80-90% εδώ, αλλά στο στενό δικό μου πλαισιο που ειναι ξερωγώ ενα 15-20% καλών μουσικών ή ενα 0.5% του Benson. Ειχα καιρό να το κανω και το θυμήθηκα ευκαιρίας δοθεισης. Δεν θα μπορουσα ουτε γι αστειο να βγαλω τον φρασεολογικό/τεχνικό πλουτο που βγάλαν τα παιξίματα τα δικα σου, του panorios, του gvour, του jimipap και των υπολοίπων που στύβετε την ταστιερα. Αλλά θενξ anyway, ωραίο jam! Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου 2020 από Πνοή και Νύξη Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Εύγε στούς παίχτες. Έστειλα @gvour στο 13033 και πάω στο φαρμακείο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, Αετός said: Έστειλα @gvour στο 13033 και πάω στο φαρμακείο! Έλα ρε Δημήτρη. Με gvour εγώ πάω κάβα να σηκώσω φιάλες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Εγω με κωδικο @gvour παω σε κορωνοπαρτυ με μικροφωνικη. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2020 On 11/14/2020 at 12:30 PM, Πνοή και Νύξη said: Ρίχνω και το δικό μου, εντελώς τσαπατσούλικα, stratocaster japan-middle pickup kinman, καρφί κάρτα ήχου, αλλά: Έκανα μια άσκηση που είχα καιρό να την κάνω, ηχογράφησα παράλληλα τη φωνή για να αποφύγω να παίξω κιθαριστικά. Στην ουσία είναι ένα παιχνίδι επιβολής του μυαλού πάνω στο χέρι ή του χεριού πάνω στο μυαλό, στο τι θα παίξει. Στο τέλος που σταμάτησα τις γκαρίδες μου βγήκε κατα λάθος το lick από ένα κομμάτι που δεν θυμάμαι ποιο είναι. Reverb και compressor μόνο στο DAW. Τhanks @Jazzjoker και λοιποί, ωραία μαθηματάκια είναι αυτά τα jam. Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag funkjam noiz.mp3 2.11 MB · 126 downloads Η φωνή σε συνδυασμό με την κιθάρα με έφτιαξαν.Μπράβο Φάνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2020 Καλή ακρόαση! απλά πράγματα, korg sp250 κατευθείαν στην κάρτα ήχου, είναι το 2ο take. Σας ευχαριστώ πολύ και μην πυροβολάτε τον πιανίστα! Your browser does not support the HTML5 audio tag noiz lockdown jam.mp3 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2020 Ζορίζεται κι αγκομαχάει ο καημένος, αλλά για την τιμή των όπλων ιδού και το δικό μου track. Your browser does not support the HTML5 audio tag JJ2_mpamps.mp3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση