Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2020 gvourius tapeinus! Συνομοταξία στο βασίλειο των μουσικών που όλα "τα παίζει στα δάκτυλα" και μετά κάνει την πάπια. Αυτα τα τρώει για πρωινό. Που να δείτε τι κάνει στο γεύμα. Ρε άει απο δω χάμω, ήρθες να μας χαλάσεις τη πιάτσα. 5 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2020 @Jazzjoker περιμένουμε να ακούσουμε, φίλος. Φτηνά θα τη γλυτώσεις νομίζεις; 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2020 2 hours ago, yameth said: @Jazzjoker περιμένουμε να ακούσουμε, φίλος. Φτηνά θα τη γλυτώσεις νομίζεις; Υπομονή να μου έρθει έμπνευση. 1 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν δε μου ήρθε έμπνευση αλλά θα βάλω. Yamaha Revstar - Amplitube (super reverb με ελάχιστο overdrive και αρκετό compression). Είδα κι έπαθα μέχρι να φτιάξω ήχο που να ακούγεται καλά στα ακουστικά και να μην απέχει πολύ όταν τα έβγαζα. Btw συγχαρητήρια σε όσους επέλεξαν (και) το "δυσκολάκι" που είναι το δεύτερο bt. You know who you are. Προσωπικώς μου αρέσουν όλες οι συμμετοχές και όλοι φέρνουν κάτι στο τραπέζι. Πιο κοντά στα ακούσματα/γούστα μου είναι ο Τζιβούρ που έδωσε ρέστα. Your browser does not support the HTML5 audio tag JJJam.mp3 Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου 2020 από Jazzjoker 11 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τούμπανο! Και ο ηχος καλος. Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου 2020 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 2 minutes ago, gkourmoul1 said: Τελικα δεν εβαλες. Κανα ξανα export, με τη lead κιθαρα μεσα... ΩΠ! Ανέβασα λάθος αρχείο, θένκιου Γιώργο. Επανέρχομαι. Fixed Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Ρίχνω και το δικό μου, εντελώς τσαπατσούλικα, stratocaster japan-middle pickup kinman, καρφί κάρτα ήχου, αλλά: Έκανα μια άσκηση που είχα καιρό να την κάνω, ηχογράφησα παράλληλα τη φωνή για να αποφύγω να παίξω κιθαριστικά. Στην ουσία είναι ένα παιχνίδι επιβολής του μυαλού πάνω στο χέρι ή του χεριού πάνω στο μυαλό, στο τι θα παίξει. Στο τέλος που σταμάτησα τις γκαρίδες μου βγήκε κατα λάθος το lick από ένα κομμάτι που δεν θυμάμαι ποιο είναι. Reverb και compressor μόνο στο DAW. Τhanks @Jazzjoker και λοιποί, ωραία μαθηματάκια είναι αυτά τα jam. Your browser does not support the HTML5 audio tag funkjam noiz.mp3 11 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Ωραία άσκηση και ωραίο αποτέλεσμα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ωραία άσκηση και ωραίο αποτέλεσμα. Eδώ σκέφτηκα ότι θα βόλευε να έχω τη φωνή σου. Σε κάποια στιγμή ένα μίνι ανεύρυσμα το γλίτωσα. Θενξ ενιγουέι. Δοκίμασέ το, ειλικρινά σε πάει αλλού. Γι' αυτό και δεν έβαλα κάποιον ήχο, δεν ήθελα να "φτιαχτώ" και να παρασυρθώ σε κιθαριστικά σολίδια. Επίσης, μ' αρεσει αυτή η "καρφίλα" σε τέτοια στυλ. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση