Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Λοιπόν μια και είμαστε κλεισμένοι μέσα και το backing track του Superfunk είχε μεγάλη επιτυχία, ξέθαψα από τα κατάστιχα του παλιού noiz (10+ χρόνια πριν) 2 λούπες που είχα ανεβάσει ως τζαμ τότε. Η αρμονία μοιάζει με διάφορα και είναι ταμάμ για soul/funk παιξίματα (chief ακούς;) οπότε τα παραθέτω για οποιονδήποτε θέλει να γράψει πραγματάκια και μετά να τα μοιραστεί μαζί μας. Οι διάρκειες είναι κάπου στο 1:30 λεπτό, οπότε pleny of time για ανάπτυξη θέματος χωρίς να κουράσουμε με πολυλογίες. Your browser does not support the HTML5 audio tag lockdown jam 1.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag lockdown jam 2.mp3 12 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Προτείνω να ντυθούμε ανάλογα και να ανεβάσουμε και φωτό. All in favour say..Yea! 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 15 minutes ago, pipityri said: Προτείνω να ντυθούμε ανάλογα και να ανεβάσουμε και φωτό. All in favour say..Yea! οχι ρε.... βίδεα θα ανεβάσετε. Μόνο εγώ θα κάνω στον Σπήλμπεργκ δηλαδή? 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Your browser does not support the HTML5 audio tag joker1.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag joker2.mp3 Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου 2020 από gkourmoul1 17 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Δις φρομ μι Λιγο προχειρο και με αρρυθμίες αλλα ειναι one take φρομ δε ΑΡΧΗ σε λογικη τζαμ και αυτοσχεδιαΖμου Your browser does not support the HTML5 audio tag jj2.mp3 15 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Πότε προλάβατε βρε; Θα ακούσω εντός ολίγου που θα έχει στεγνώσει το σφουγγάρισμα του γραφείου μου. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Πότε προλάβατε βρε; Λοκνταουν μπρε..και έχω ξυπνήσει ως συνήθως από τις έξι Εχω φτιάξει μουσακά, φάβα και ακόμα βαρΓιεμαι... οπότε τι καλύτερο για να ολοκληρωθεί το πρωινό μου από ένα jam? Τώρα που τα λεμε...κατσε να βάλω και στην κατάψυξη μια ωραία βιολογική Μαλαγουζιά που πήρα σε προσφορά γιατί κΣεχασα ότι τις ΚυργΙακες πίνουμε και κανά κρασάκι θα παγώσει αρκετά σε μια ώρα που θα φάμε; Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εχω φτιάξει μουσακά, αχ, να χα ένα δυο κομματάκια....................... Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Εύγετε κι οι δύο. Πολύ ωραίες προσεγγίσεις. Ακούγοντας τον ωραίο καθαρό κιθαροήχο Superfunk θυμήθηκα ότι ήθελα να βάλω περιορισμό ότι απαγορεύονται οι βρώμες αλλά τώρα πάει. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 14 minutes ago, Jazzjoker said: θυμήθηκα ότι ήθελα να βάλω περιορισμό ότι απαγορεύονται οι βρώμες αλλά τώρα πάει. Άργησες.... Τα ξαναανέβασα με λίγότερο delay και βάθος, ώστε να σώσω λίγο την καθαρότητα ήχου. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση