D'Ailleurs Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Η Epiphone παρουσιάζει τα νέα μοντέλα της σειράς Prophecy https://www.epiphone.com/Guitars/Collection/Prophecy Quote The Epiphone Prophecy Collection features iconic "Inspired by Gibson™" body shapes with a modern twist for players seeking to break tradition and set new standards. With custom-voiced Fishman® Fluence™ pickups that deliver three distinct tones - a warm "Patent Applied For" vintage humbucker, hot modern humbucker, and a shimmering hum-free single-coil all accessed by push/pull volume and tone pots, attention-grabbing finishes, fast-playing necks, and high-end appointments, they don't just foretell the future - they are the future. γαμάτες φαίνονται αν και να πω την αμαρτία μου η flying v μου θυμίζει το Annihilator μοντέλο, με νέα βαφή και άλλα specs! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Θα ψήνομουν για μια les paul.ειχα παίξει με μια με dirty fingers.πολυ ωραία ηταν.αυτους τους μαγνητες δεν τους έχω ξανακουσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Εμένα η flying v μου αρέσει πάρα πολύ . Θυμίζει μια custom που έβλεπα στο thomann παρά του Jeff Waters "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 26 minutes ago, Rebel_Of_South said: Εμένα η flying v μου αρέσει πάρα πολύ . Θυμίζει μια custom που έβλεπα στο thomann παρά του Jeff Waters είναι σχεδόν ίδια, δες τους διακόπτες και την είσοδο του βύσματος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) και με αυτή που σου λέω , σχεδόν ίδια είναι πάντως https://www.epiphone.com/Guitar/EPI191650/Flying-V-Prophecy/Black-Aged-Gloss https://www.gibson.com/Guitar/CUSHTT69/Flying-V-Custom-w-Ebony-Fingerboard-Gloss/Ebony Επεξεργασμένο 7 Νοεμβρίου 2020 από Rebel_Of_South "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 περίπου η Gibson έχει pickguard και τα ποντεσιόμετρα είναι λίγο πιο κάτω αλλά το σχήμα είναι ίδιο, όντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση