Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Οι System Οf A Down μετά από 15 χρόνια κυκλοφόρησαν 2 ολοκαίνουργια τραγούδια, "Protect the Land" και "Genocidal Humanoidz", προς ενίσχυση του Ταμείου της Αρμενίας κι ενώ η κατάσταση παραμένει έκρυθμη στην αυτόνομη Δημοκρατία του Αρτσάχ με τις πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων/Τούρκων. https://youtu.be/_74nVpLVn9Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Συγκινητική η επιστροφή τους.επιτελους ενα καλό νεο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Δε μου έκανε κλικ κανένα από τα 2 κομμάτια. Πολύ ευχάριστο νέο η επιστροφή τους όμως. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) γνησιοι, ωραίοι, η αγαπημενη μου μπαντα τα τελευταία 20 χρονια.... μακάρι να δουμε και το album... μου άρεσαν και τα 2 κομμάτια.... στο 70% των γνησιων SOAD (toxicity , steal this album, ομωνυμο) , αλλα SOAD βλεπω τα προσωπα των αρμενιων ..... βλεπω τους σταυρους.... και με πιάνει ριγος ... ειναι τοσο κοντα στα δικα μας και στα βαλκανικα.. σκέφτομαι την Κυπρο μας... ρίγος.... προσευχή... Επεξεργασμένο 7 Νοεμβρίου 2020 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, rgxinap είπε γνησιοι, ωραίοι, η αγαπημενη μου μπαντα τα τελευταία 20 χρονια.... μακάρι να δουμε και το album... μου άρεσαν και τα 2 κομμάτια.... στο 70% των γνησιων SOAD (toxicity , steal this album, ομωνυμο) , αλλα SOAD βλεπω τα προσωπα των αρμενιων ..... βλεπω τους σταυρους.... και με πιάνει ριγος ... ειναι τοσο κοντα στα δικα μας και στα βαλκανικα.. σκέφτομαι την Κυπρο μας... ρίγος.... προσευχή... Το blast beat στο genocidal δεν γ@@@σε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 ^^^ εννοείται! αλλά η συστεμιά τα έκανε αυτα για πλάκα στα πιο χαβαλετζίδικα κομμάτια, ο λογος που εχουν αφησει εποχή ειναι γιατι στο nu-metal, alt-rock έγραψαν κατ'εμε τις καλυτερες μελωδίες στα τελευταία 20 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, rgxinap είπε ^^^ εννοείται! αλλά η συστεμιά τα έκανε αυτα για πλάκα στα πιο χαβαλετζίδικα κομμάτια, ο λογος που εχουν αφησει εποχή ειναι γιατι στο nu-metal, alt-rock έγραψαν κατ'εμε τις καλυτερες μελωδίες στα τελευταία 20 χρόνια. Συμφωνώ!και με την πιο εκφραστική φωνή της εικοσαετίας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) «Είμαστε πιθανότατα το μόνο rock συγκρότημα που έχει κυβερνήσεις για εχθρούς, το μόνο rock συγκρότημα που βρίσκεται σε πόλεμο, οπότε έγραψα αυτά τα τραγούδια για να ανεβάσω το ηθικό των πολεμιστών μας και των Αρμένιων σε όλο τον κόσμο»http://www.loaded.gr/Article/24919/o-logos-poy-oi-system-of-a-down-kykloforoyn-dyo-nea-singles-meta-apo-15-hronia Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου 2020 από Tamtam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση