rgxinap Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 25 minutes ago, dimsonic said: σορόπια δεν θυμάμαι... θυμάμαι το demons and wizards... Ξέρω τι σου λεω, το έζησα στο πετσί μου τέτοια κυρίλα δεν έβγαλε κανένας άλλος (δηλ μονο απο beetles και πάνω και άν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Πάντως τα Kbds των heep ήταν του ίδιου επιπέδου του Lord 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, dimsonic είπε Πάντως τα Kbds των heep ήταν του ίδιου επιπέδου του Lord Μη σου πω και με Manzarek/Wakeman/Emerson/Wright/Banks Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 2 minutes ago, qesh said: Μη σου πω και με Manzarek/Wakeman/Emerson/Wright/Banks πες μου αλλά εγώ το είπα από την άποψη του ήχου και του χαρακτήρα κρίμα πάντως η μπάντα δεν είχε την αναγνώριση που έπρεπε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Δεν το λεω ειρωνικα, μου αρεσουν πολυ και οι Heep και 2-3 προσωπικες δουλειες του μακαριτη Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Just now, qesh said: Δεν το λεω ειρωνικα δεν είπα κατι τέτοιο. Κάθε άλλο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Τεραστιος μουσικος και συνθετης. Κριμσ. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε κρίμα πάντως η μπάντα δεν είχε την αναγνώριση που έπρεπε Πολυ σωστο, συμφωνω 100% Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 μια απο τις πιο "iconic"μορφες του κλασσικου ροκ..οσο πανε κ λιγοστευουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση