fenderiarhs Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Αυτο το pickup set ειναι φοβερο. Τοσο ο ssl5 (που εξαλλου τον χρησινοποιει κ ο μαεστρος) οσο κ οι ssl1 απο τους καλυτερους vintage oriented strat μαγνητες. Μεχρι κ ο frusciante την πατησε με αυτους νομιζοντας πως η 59 στρατ του ειχε τους αντιστοιχους μαγνητες εως οτου ανακαλυψε πως ειχαν αντικατασταθει με τους «ταπεινους» ssl1. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Για nut ειχα παρει το TUSQ αλλα δεν μου βγηκε γιατι εσκαψα το καναλι λιγο πιο βαθεια. Οποτε παω για κατασκευη nut. Θελω τη γνωμη σας, Α) να παω σε ενα μπρουτζινο, Β) να φτιαξω απο corian ,Γ) να παρω bone nut.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2020 OK,τελικα πηγα στην κατασκευη corian αντιγραφοντας το Tusq προσθετοντας 1 mm στο υψος. Επεται nut slotting. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Για το λιμαρισμα του nut βαζω πανω στην ταστιερα ενα φιλερακι 1,5 χιλ παχος ωστε να μην μου ξεφυγει το βαθος. Μετα λιμαρω την γωνια με πολυ προσοχη.Το 1,5 χιλ με το φιλερ που λιμαρω τις εγκοπες ειναι ο μπουσουλας γιατι μετα λιμαρω τις εγκοπες λιγο λιγο ωστε πατωντας την χορδη στο 3ο ταστο να εχω μια αποσταση στο 1ο ταστο 0,20 χιλ. Προσωπικα μου αρεσει η αποσταση στο 1ο ταστο να ειναι 0,10 χιλ. για χαμηλοτερο action. Οι μετρησεις αυτες ειναι απο διαφορες κιθαρες,και δεν αποτελουν κανονα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Το μπράτσο τα σπάει! Για πες εντυπώσεις από το corian,το πως κόβεται και δουλεύεται.... 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστω Νικο. Απο διαφορα φορουμ που διαβασα σχετικα με το corian οι γνωμες ηταν φιφτι φιφτι. Στο σεταρισμα που κανω τωρα,οι ανοιχτες χορδες ειναι καμπανα.Η επεξεργασια (κοψιμο λιμαρισμα) ειναι βουτυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Συμφωνώ, το βρίσκω ιδανικό υλικό για nut. Το μόνο που με χαλάει είναι η μυρωδιά του όταν το κόβεις! Ανταγωνίζεται στα ίσα το κόκκαλο! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Μπράβο μάστορα set up για σεμινάριο! παλιότερα έβαζα corian γιατί είχα εύκαιρο ένα κομμάτι και μου φαινόταν ευκολοδούλευτο έχω την εντύπωση ότι δίνει μουντό ήχο σ κάποιες ακουστικές που δοκίμασα κόκαλο και ξερό ψωμί δν κατάλαβα τι έφερες από Stewmac αν ειναι χωρίς tax να παραγγείλουμε και μεις Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 17 hours ago, nasokosm said: δν κατάλαβα τι έφερες από Stewmac αν ειναι χωρίς tax να παραγγείλουμε και μεις Σε ευχαριστω Νασο. Απο stewmac αρχικα ηθελα μονο υλικο για το pickguard,αλλα μιας και πληρωσα μεταφορικα εβαλα και τα pots,nuts,και διαφορα μικροεργαλεια. Μπορει να εχει αποθηκες στην Ευρωπη,η να εχει κανει καποια συμφωνια με μεταφωρικες. Το δεμα το ελαβα απο Σουηδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2021 Πάρα πολύ μεράκι και αρχοντιά έχω να πω . φοβερή δουλειά ! μπράβο Thanoszin πραγματικά επαγγελματικό αποτέλεσμα ! 1 όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση