Thanoszin Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 Απο ebay https://www.ebay.com/itm/233663813172 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 Τοποθετηση ταστων και πλαινο λιμαρισμα. Με το λιμαρισμα εφυγε λιγο το χρωμα στο πλαι αλλα δεν μπορουσε να γινει αλλιως. Θα ξαναβαφτει πριν το τελικο λουστραρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2020 Το τελειωμα στα ταστα δεν το εκανα με λιμα 45 μοιρων αλλα με τη λιμα για crown leveling ωστε να εχω αυτη τη στρογγυλαδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2020 Πρώτα λούστρο μετά Τάστα γιατί? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, nasokosm said: Πρώτα λούστρο μετά Τάστα γιατί? Νασο,λουστρο εριξα μονο στην ταστιερα και το χεντστοκ. Εχω δοκιμασει και το αναποδο (πρωτα ταστα και μετα λουστρο) και δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα γιατι επρεπε να χαραξω μετα τα ταστα με κοπιδι,χωρια το βερνικι που επρεπε να βγαλω απο τα ταστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2020 Για pickguard ηθελα να βαλω μαυρο,στα 2,1 mm παχος. Σε μονοχρωμο εβρισκα μονο στο 1,5 mm παχος (1 play). Οσα 3play βρηκα ηταν (μαυρο/ασπρο/μαυρο) οποτε παρηγγειλα απο stewmac μαζι με αλλα καλουδια,φτανοντας τα 60 ευρω. Αφου μου επιασαν το ενα κωλ...ρι για τα μεταφορικα, περιμενα και το τελωνειο να μου πιασουν και το αλλο. Χθες ελαβα μια ειδοποιηση απο ελτα να παραλαβω ενα δεμα με Σουηδικο tracking number.Τελικα ηταν το δεμα απο stewmac μεσω Σουηδιας tax free. Και μερικες φωτο απο την κατασκευη του pickguard. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2020 Ωραίος ο Screw Mac! 2 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2020 Μετα το τελικο φινιρισμα στο pickguard,εβαλα χαλκοταινια για το shielding. Μαζι με τα pots μπηκε και ο διακοπτης (gilmour). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Μαγνητες εβαλα τους εξεις,Bridge SD SSL5,Midle SD SSL1 Rw/Rp αντι για (CS 69), Neck SD SSL1 αντι για (CS Fat 50s). Tremolo Wilkinson,και tuners vintage Wilkinson 14:1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Ωραία επιλογή μαγνητών! 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση