fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, mpamps said: A7sus4/Cadd9/Em9 (4 BARS) Το Em9 δε μου κάθεται καλά. Είναι σίγουρα D. Κι αν έπρεπε να της δώσω όνομα: Dadd9/add11 E - - - - - - - - Β - - - -5 - - - - G- - - -0 - - - D - - - -4 - - - A - - - -5 - - - E - - - - - - - Αν παίξεις μια Em9 με D στο μπάσο, γίνεται αυτό που λες. Πιο σωστό θα ήταν Em9/D. Ο Νίκος πιθανότατα, το είδε σαν αναστροφή του Em9 με την μικρή 7η στο μπάσο. Αλλά μικρή σημασία έχει. Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια strat,καποιο preset του guitar rig-δε θυμαμαι ποιο δυστυχως-περασμενο μεσα απο ενα booster,ενα chorus,flanger και delay. Your browser does not support the HTML5 audio tag sf.mp3 Επεξεργασμένο 4 Νοεμβρίου 2020 από gvour 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 @Superfunk Τώρα κατάφερα να ακούσω. Το θέμα με τα ακόρντα λύθηκε απ'ό,τι βλέπω. Ευχαριστούμε, Νίκο. Θα προσπαθήσω να γράψω κι εγώ από βδομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, fusiongtr είπε Αν παίξεις μια Em9 με D στο μπάσο, γίνεται αυτό που λες. Πιο σωστό θα ήταν Em9/D. Ο Νίκος πιθανότατα, το είδε σαν αναστροφή του Em9 με την μικρή 7η στο μπάσο. Αλλά μικρή σημασία έχει. Αν βοηθαει αυτό ειναι το ακκορντο στην ταστιερα 11 ώρες πριν, Τραμπαρίφας είπε σε πρώτη φάση βρήκα ότι το 2ο ακόρντο της πρώτης σειράς από πάνω είναι ματζόρε και όχι μινόρε και σε δεύτερη εφόσον έχεις ήδη G τότε η άλλη συγχορδία δεν μπορεί να είναι Gb αλλά F#. Άρα: G/F#/E (1 BAR) G6/F#/E (1 BAR) αυτο ειναι το δευτερο ακκορντο στην ταστιερα Επεξεργασμένο 4 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, gvour είπε Μια strat,καποιο preset του guitar rig-δε θυμαμαι ποιο δυστυχως-περασμενο μεσα απο ενα booster,ενα chorus,flanger και delay. Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag sf.mp3 1 MB · 65 downloads Κι είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. Τελικά μαλλον θα αφεθω στην τυφλα μου... 1 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Κι είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. Τελικά μαλλον θα αφεθω στην τυφλα μου... Οχι ρε συ! Πρεπει να γραψεις! (το δωρο στον "νικητη" ειναι ενα σετ χορδΑι 010-038 που ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ σου αρεσουν!!) Εξω απο την πλακα : Please do partcipate... (εδω τολμησα ΕΓΩ... ) Επεξεργασμένο 4 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, Superfunk είπε Sorry ξεχασα τα ακκορντα: B/A/E (2 BARS) Emaj9/Aadd9/E (1 BAR) G/Gbm/E (1 BAR) G6/Gb/E (1 BAR) Am/C/D-Dsus4-D (3 BARS) A7sus4/Cadd9/Em9 (4 BARS) Ο Cole Porter το έγραψε? 2 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Superfunk είπε αυτο ειναι το δευτερο ακκορντο στην ταστιερα Όπως βλέπω είναι F# ματζόρε. Αποφάσισα από μόνος μου ότι είναι F# λόγω της αίσθησης που σου δίνει αλλά και από τις νότες που ακούγονται. Άρα ήμουν σωστός και δίνω τα εύσημα στον εαυτό μου αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ (cos_dr mode off). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Τραμπαρίφας είπε Όπως βλέπω είναι F# ματζόρε. E6sus2(#11) μου το βγαΝει το chord finder...αλλα αΦτο ουτε ο TED GREENE δεν θα μπορουσε να το κΣερει 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε E6sus2(#11) μου το βγαΝει το chord finder Επειδή έχεις βάλει σαν πιο μπάσα νότα τη Ε. Πιο κάτω σου βγάζει και όλα τα άλλα ονόματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση