dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 10 minutes ago, Superfunk said: Τα ΙΔΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ειναι ουσιαστικα τα ιδια ακκορντα , καλα μπορει να λεω και παπαριες αν λεω ο @pipityri να με διορθωΚει αμεσα B/A/E (2 φορες) Emaj9/Aadd9/E (1 φορα) G/Gbm/E (1 φορα) G6/Gb/E (1 φορα) Am/C/D-Dsus4-D (3 φορες) A7sus4-Cadd9/Em9 (4 φορες) Ξερω οτι ειναι πιο λογικο αυτο που λες αλλα ας το κανουμε οπως αρχισαμε και στο τελος τα μαζευουμε ολα και κανουμε re-listening Ναι αλλα θα κανεις και συ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Ναι αλλα θα κανεις και συ καλα τι να.... κανω εγω μπροστα σε εσας αλλα it is a deal 2 λεπτά πριν, ekim είπε μετά να μας λες ότι είσαι πανκ μα ιμΕ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 3 minutes ago, Superfunk said: καλα τι να.... κανω εγω μπροστα σε εσας αλλα it is a deal Εγω....from week που λενε στο χωριο μου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγω....from week που λενε στο χωριο μου Εγώ εντός ... (αστρικού χρόνου)! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 1 minute ago, Nestoras said: Εγώ εντός ... (αστρικού χρόνου)! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 35 minutes ago, ekim said: Πέρα από τα πρώτα 2 bars, τα υπόλοιπα ακόρντα τα βλέπουμε πρώτη φορά στη ζωή μας και περιμένεις να σολάρουμε κιόλας; Λοιπόν άκου μάγκα. Επειδής σε συμπάθησα ασούμε, θα σου πω ένα μυστικό. Ξεκίνα τράβα σόλα σε ΜΙ μινόρε πεντατονική (κι ας μην ταιριάζει), τράβα και καμιά σολάρα σε ΛΑ μινόρε πεντατονική (κι ας μην ταιριάζει πάντα) από το 5ο μέτρο και μετά, και θα είσαι μπερκέτης ασούμε. Αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας, εντάξει? 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 εγώ θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Miles... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο προηγούμενο funky backing track δεν κατάφερα να γράψω. Πολύ δύσκολο. Σε αυτό παρολίγον να μην γράψω... Εν τέλει, δεν έγραψα, αλλά ζωγράφισα.... (ζορίστηκα άσχημα, λέμε!) Πρώτη φορά παίζω με τέτοια ακόρντα. Ενδιαφέρον "μάθημα". Παίζω με tele, στον HT1R, με line out, και παίρνω το overdrive από nobels odr mini. Your browser does not support the HTML5 audio tag sf.mp3 Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2020 από gkourmoul1 16 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, fusiongtr είπε 1 ώρα πριν, ekim είπε Πέρα από τα πρώτα 2 bars, τα υπόλοιπα ακόρντα τα βλέπουμε πρώτη φορά στη ζωή μας και περιμένεις να σολάρουμε κιόλας; Λοιπόν άκου μάγκα. Επειδής σε συμπάθησα ασούμε, θα σου πω ένα μυστικό. Ξεκίνα τράβα σόλα σε ΜΙ μινόρε πεντατονική (κι ας μην ταιριάζει), τράβα και καμιά σολάρα σε ΛΑ μινόρε πεντατονική (κι ας μην ταιριάζει πάντα) από το 5ο μέτρο και μετά, και θα είσαι μπερκέτης ασούμε. Αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας, εντάξει? Μην τον ακούς. Θέλει να σε εκθέσει.... Ντο# μινόρε παίξε στα πρώτα δυο. Μη σου πω και Φα#... Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2020 από Flotzen 1 1 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Εγώ δεν έχω καν πρόγραμμα και εξοπλισμό να ηχογραφήσω , ασχέτως που δεν κατανοώ τα ιερογλυφικά που παραθέσατε και ψευδώς υποστηρίζετε ότι είναι ακκορντα Μην τους πιστεύετε, είναι ηθοποιοί 4 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση