cos_dr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε ελεύθερα με ένα με δυο με τρία με 5 με όσα έχεις και θες εχουν δυο τονε γιατί ή-τονε λαρτζ θα δω κανα τουτόριαλ Μεχρι στιγμής βρήκα κάποια βασικά πράγματα. Ευτυχώς έχω και αυτι και δουλεύει ακόμα Ρε παιδιά!!!! Έβγαλα την φραγκοσυριανή. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, cos_dr said: Παίζεις ακόρντα με ένα δάκτυλο. Γίνεται? Στο πιάνο γίνεται? Γίνεται. Γιατί όχι και στην κιθάρα? 17 minutes ago, cos_dr said: Έβγαλα την φραγκοσυριανή. Ακκόρντα και μελωδία ταυτόχρονα? Επεξεργασμένο 9 Νοεμβρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 17 minutes ago, cos_dr said: Έβγαλα την φραγκοσυριανή. πάτα το rec 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, dimsonic είπε πάτα το rec τώρα ανεβαίνει στο προφίλ μου. Μείνετε συντονισμένοι. Για να μην ενοχλούμε εδώ του SF Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Και μια προσπάθεια με κανονική κιθάρα. Η ιστορία............................. Δείτε σε λίγο το βίντεο στο show off και θα τα μάθετε όλα. χαχαχαχαχαχαχαχαχα Your browser does not support the HTML5 audio tag SF cos_dr real guitar X.mp3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Έχεις μέλλον εσύ τέκνον μου. Μακρύ μέλλον. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έχεις μέλλον εσύ τέκνον μου. Μακρύ μέλλον. δεν ξέρω για εσάς, εγώ το καταδιασκέδασα. Απλά λυπάμαι που δεν ξέρω πραγματικά, γιατί ξέρετε πόσο την αγαπάω την ηλεκτρική. Είναι πολύ δύσκολο να μάθω ακόμα και τα βασικά. Θα μου μείνει απωθημένο. Ευτυχώς υπάρχουν τα πσιφιακά. Ευχαριστώ πάλι τους φίλους που έβαλαν τα backing track. Και του SF και τα άλλα είναι υπέροχα και μπορείς να κάνεις πολλά πάνω σε αυτά. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, cos_dr said: Απλά λυπάμαι που δεν ξέρω πραγματικά, γιατί ξέρετε πόσο την αγαπάω την ηλεκτρική. Είναι πολύ δύσκολο να μάθω ακόμα και τα βασικά. Θα μου μείνει απωθημένο. Ξέρεις, αλλά δεν το ξέρεις. Δεν είναι δύσκολο. Κι εγώ προσπαθώ να το πιάσω πάλι απ' την αρχή. Σε ένα μήνα έχεις γίνει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ακομη δυο. προχηραντζες! Your browser does not support the HTML5 audio tag NT Nick Tricker i.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag NT Nick Tricker ii.mp3 Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2020 από Nick Tricker 2 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2020 Πότε το σφυράτε μπας και προλάβω και εγώ ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση