cos_dr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ακούσται. Το άκουγα όπως έπαιζα παιχνίδια και το ξαναανεβάζω με διορθωμένη την κιθάρα μου στη μίξη, για να ακούγεται και τίποτις άλλο δηλαδής. Και ένα λίγο πιο aggresive mastering γιατί είμαι μαστεράς τι να κάνουμε χαχαχαχαχαχ Για να ακούγεται λιγο πιο αξιοπρεπώς αφού το έβαλα που το έβαλα. Μου επιτρέπετε έτσι? Your browser does not support the HTML5 audio tag noiz SF cos_dr 2 x.mp3 Επεξεργασμένο 7 Νοεμβρίου 2020 από cos_dr 5 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 52 minutes ago, cos_dr said: Λοιπόν ακούσται.... ... τέτοιοι πού'σται. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και οι 15 συμμετοχες μέχρι στιγμής για να μπορεσουμε να συγκρινουμε καλύτερα Your browser does not support the HTML5 audio tag cosdr.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag dimsonic.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag gkourmoul1.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag gvour.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag jazzjocker.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag mpamps.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag panorios.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag pipityri.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag pnoi nyxi.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag Rob30.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag rockhead.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag superfunk.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag trabarifas.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag yameth.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag yiannisp.mp3 Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Λοιπόν, έχει πλάκα να τα ακούς όλα μαζεμένα. Είναι πολύ ενδιαφέρον, όλα τα παιξίματα έχουν από κάτι. Βρίσκω άξιο αναφοράς το πως και-κυρίως-που επέλεξε ο καθένας να αρχίσει. Επίσης, το πως χειρίστηκε αρμονικά το πρώτο μέρος.Κάποιοι παίζουν σε Μι, κάποιοι σε Σι-μια διχογνωμία γνωστή ως The Sweet Home Alabama Case. Ενδιαφέρον επίσης είναι το πως έλυσε ο καθένας το θέμα του δεύτερου μέρους με τον κύκλο που επαναλαμβάνεται 3 φορές αντί για 2 ή 4. Συνολικά, ωραίες οι ιστορίες. Μπράβο σε όλους και, φυσικά, thanks @Superfunk. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου. Φόρτωσα το Keyscape στο Ableton με ένα grand piano preset και ιδού τα αποτελέσματα. Την πρώτη φορά που δοκίμασα να παίξω,προσπάθησα να το κάνω τζαζ αλλά δεν πέτυχα ούτε νότα,οπότε ακολούθησα μια πιο συγκρατημένη προσέγγιση. Το στόρυ μπορεί να έχει δίαφορες ερμηνείες αλλά το ξεκίνησα σαν μια ιστορία αγάπης. Το πρώτο μέρος είναι το ανέμελο,τα πρώτα βήματα,στο δεύτερο οι αγώνες/αγωνίες και κλείνω με την ικανοποίηση για την ευτυχή εξέλιξη των πραγμάτων και την συντροφικότητα. Your browser does not support the HTML5 audio tag aravanisnoiz.mp3 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Nikos Aravanis είπε Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου. Φόρτωσα το Keyscape στο Ableton με ένα grand piano preset και ιδού τα αποτελέσματα. Την πρώτη φορά που δοκίμασα να παίξω,προσπάθησα να το κάνω τζαζ αλλά δεν πέτυχα ούτε νότα,οπότε ακολούθησα μια πιο συγκρατημένη προσέγγιση. Το στόρυ μπορεί να έχει δίαφορες ερμηνείες αλλά το ξεκίνησα σαν μια ιστορία αγάπης. Το πρώτο μέρος είναι το ανέμελο,τα πρώτα βήματα,στο δεύτερο οι αγώνες/αγωνίες και κλείνω με την ικανοποίηση για την ευτυχή εξέλιξη των πραγμάτων και την συντροφικότητα. Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag aravanisnoiz.mp3 2 MB · 11 downloads Εισαι καλλιτέχνης τελικά..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Just now, Superfunk said: Εισαι καλλιτέχνης τελικά..... Εσύ όλο κοροϊδεύεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Ειπα να παρω κι εγω για πρωτη φορα συμμετοχη στα δρωμενα του νοιζ αφου εχω ξαναπιασει την κιθαρα (squier simon neil με cs 69's) μου κανα μηνα τωρα μετα απο 1,5 χρονο αποχης .Καρφι στην καρτα ηχου και preset στο guitar rig Your browser does not support the HTML5 audio tag nozi.mp3 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) πρωτη φορα που παιζω με μπαντα! κιθαρα tele, daw adobe audition cc, od amplitube 4. θα ανεβασω κιαλλο. Your browser does not support the HTML5 audio tag NT Nick Tricker.mp3 Επεξεργασμένο 9 Νοεμβρίου 2020 από Nick Tricker 12 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2020 5 minutes ago, Nick Tricker said: πρωτη φορα που παιζω με μπαντα! κιθαρα tele, daw adobe audition cc, od amplitube 4 Δώσε Νικ, Δώσε ! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση