cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Jazzjoker είπε .......... 1 ώρα πριν, pipityri είπε .......... Μάλιστα! Δεν μας αφήνετε στην "αιώνια λιακάδα ενός .......... μυαλού" λέω 'γώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 καλησπερα παιδια. η δικη μου εκδοχη ειναι εδω.τωρα θα ξεκινησω να ακουω τους αλλους συμφορουμιτες.εξ αρχης μπραβο σε ολους.παιζω με μια ημιτελη partcaster(vintage noiseless μαγνητες,και κααααποια στιγμη θα μπει μια πλακετα eric clapton) και μια line6 pod500(με μια προσωμοιωση fender blackface στο sweet spot κατα καποιον τροπο).στο πρωτο μισο πατησα σε νοτες των ακκορντων και στο δευτερο 5τονικη με λιγους χρωματισμους.και παλι μπραβο σε ολους. Your browser does not support the HTML5 audio tag sfjam.mp3 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αρχίζω και τα μαζευω ΟΛΑ ΜΑΖΙ γιατι οι σελιδες εγιναν πολλες... Τραμπαριφας εδω (ειναι wav δεν ανεβαινει και δεν εχω κονβερτορα στο λαπιτοπι) Your browser does not support the HTML5 audio tag gkourmoul1.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag gvour.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag jazzjocker.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag pipityri.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag pnoi nyxi.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag superfunk.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag yiannisp.mp3 Επεξεργασμένο 6 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Mια tele Indio by Monoprice που παρελαβα χθες και ενα ετοιμο πρεσετ blues απο την boss gt 1 και λιγο delay.. μουσικα 5tones Your browser does not support the HTML5 audio tag SF-JAM-FUNK.mp3 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Στις 4/11/2020 στις 3:30 ΠΜ, gvour είπε Μια strat,καποιο preset του guitar rig-δε θυμαμαι ποιο δυστυχως-περασμενο μεσα απο ενα booster,ενα chorus,flanger και delay. Γιώργη η επιλογή των νοτών μια χαρά, του ήχου όμως ... Όλων οι συμμετοχές έχουν ενδιαφέρουσες φράσεις, αλλες με καλό ήχο, άλλες με μέτριο. Ο @pipityri όμως παρουσίασε το πιο ενδιαφέρον, το πιο δομημένο, το πιο ... Μπράβο. 2 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Ξεκινώ λέγοντας ότι νομίζω ότι έχασα το main point - δηλαδή το jam. Μην έχοντας χρόνο λόγω δουλειάς μες στην εβδομάδα να ασχοληθώ κανονικά, το μόνο που έκανα ήταν κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ (αρκετά χαλαρωτικό μπορώ να πω) να γρατζουνάω ιδέες πάνω από το backing track. Όπως είναι φυσικό το κομμάτι δουλεύτηκε παραπάνω από όσο έπρεπε για να χαρακτηριστεί jam. Αυτά στα όποια στόχεψα είναι: 1) chord tones 2) groove όπου μπορούσα να ταιριάζει με το backing 3) dynamics Ηχητικά: PRS Standard 22 με split τον bridge Kemper: Fender Princeton profile Your browser does not support the HTML5 audio tag SFJam_mpamps.mp3 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, mpamps said: Ξεκινώ λέγοντας ότι νομίζω ότι ..... ... συνεχίζω λέγοντας ότι νομίζω ότι .... εμάμησες στεγνά, χωρίς σάλιο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Η πρώτη εικόνα που μου ηρθε στο μυαλό οταν διάβασα τον τίτλο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Εφόσον όλα τα όργανα επιτρέπονται... Παίχτηκε με W1 + Wah (preset του Pianoteq Stage) Your browser does not support the HTML5 audio tag Rob30.mp3 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 hours ago, Nestoras said: Γιώργη η επιλογή των νοτών μια χαρά, του ήχου όμως ... Σερ,θα διαφωνησω στο πρωτο σκελος. Ξανακουγοντας τωρα απο αποσταση,μου φαινεται σαν να ειναι ατυχες και το παιξιμο εκτος απο τον ηχο. Ισιο. Δε βαριεσαι ομως,σπανια μου εχει αρεσει εστω και λιγο κατι που εχω παιξει η φτιαξει. Οσο για τον Σπυρο @pipityri μακαρι να μπορουσα να παιξω,κυριως ομως να γραφω,εστω και σε καποιο βαθμο,οπως εκεινος.Αυτο που λεμε μουσικος. Θα μπουμε ομως σε αυτη την αεναη συζητηση,που εχουμε ξανακανει και δεν τελειωνει ποτε,ποιος ειναι και ποιος οχι. Παρεμπιπτοντως,υπαρχουν μερικα πολυ ωραια παιξιματα στο τρακ,βοηθαει βεβαιως και το μπακιτρακι του ΣΦ. Αντε να ακουσουμε κι αλλους να βαρανε. Επεξεργασμένο 7 Νοεμβρίου 2020 από gvour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση