dimsonic Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 38 minutes ago, Τραμπαρίφας said: Η αλήθεια είναι ότι ξενίζει λίγο την πρώτη φορά καλά δεν το συζητάμε. Αν το ακούσεις και 10 φορές, μετά το ψάχνεις το σολ δίεση με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 10 hours ago, Πνοή και Νύξη said: Here's my take .... Μπράβο ρε Φάνη, πολύ ωραίο παίξιμο. Και όταν λέω πολύ ωραίο, εννοώ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ. Τα τεχνικά δεν με νοιάζουν, η αίσθηση όμως είναι ΑΡΙΣΤΗ. Γιατί είναι φοβερό το φραζάρισμα. ΤΕΛΟΣ. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να 'μαι κι εγώ, γνωστός μαϊντανός στα τζαμαρίσματα. Να 'σαι καλά Νίκο, μ' έβαλες κι έπιασα κιθάρα μετά από 10 μέρες. Your browser does not support the HTML5 audio tag SF jam.mp3 Edit: Ξέχασα τα παρελκόμενα μπλα μπλα όπως ορθά παρατήρησε ο ΣΦ, οπότε έχουμε: Guitar: '57 American Vintage RI Strat (ola stock) Amp: Amplitube Deluxe Reverb Pedal: Amplitube Tubescreamer Ως γνήσιος μπλουζοσαουθερνάς, το κομμάτι εγώ το άκουσα κυρίως ως Mixolydian πλην του bridge σε A που αποφάσισα να το ακούσω ως Dorian. Παρόλα αυτά κι επειδή τα τονικά κέντρα είναι λίγο φλου (κι αυτό είναι το ωραίο) έπαιξα και λίγο "γύρω-γύρω" για να βάλω χρωματάκι. Αυτά I think. Επεξεργασμένο 6 Νοεμβρίου 2020 από Jazzjoker 18 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Να 'μαι κι εγώ, γνωστός μαϊντανός στα τζαμαρίσματα. Να 'σαι καλά Νίκο, μ' έβαλες κι έπιασα κιθάρα μετά από 10 μέρες. Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag SF jam.mp3 1 MB · 6 downloads απΣογος. το gear & την ιστορια κΣεχασες www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από αύριο που μας μαντρώνουν πάλι αναμένω ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σε ΕΣΑΣ το λεΓω που καΜνετε τον Ντοναλντ Ντακ..... @Spyros Delta @fusiongtr @pipityri @matawan @argytar @yameth @mpamps @BillTrantos @cos_dr @cigaret13 @Nikos Aravanis αλλά και σε ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους παικταραιΟΥς του forum ! Επεξεργασμένο 6 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 21 minutes ago, Superfunk said: Από αύριο που μας μαντρώνουν πάλι αναμένω ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σε ΕΣΑΣ το λεΓω που καΜνετε τον Ντοναλντ Ντακ..... @Spyros Delta @fusiongtr @pipityri @matawan @argytar @yameth @mpamps @BillTrantos @cos_dr @cigaret13 @Nikos Aravanis αλλά και σε ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους παικταραιΟΥς του forum ! Προσωπικά μάλλον θα τρέχω και δε θα φτάνω με την τροπή που πήραν τα πράγματα εδώ στην περιοχή ενδιαφέροντος! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Από αύριο που μας μαντρώνουν πάλι αναμένω ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σε ΕΣΑΣ το λεΓω που καΜνετε τον Ντοναλντ Ντακ..... @Spyros Delta @fusiongtr @pipityri @matawan @argytar @yameth @mpamps @BillTrantos @cos_dr @cigaret13 @Nikos Aravanis αλλά και σε ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους παικταραιΟΥς του forum ! Μόλις λύσω τα συνδικαλιστικα μου, εργασιακά μου είπαμε. Θα γράψω. Σάββατο θα το γράψω. Εδώ δεν κωλώνω να τα βάλω με εργοδότες και κεφάλαιο. Θα κωλωσω να σολαρω στα C#m7ADadd9pxnitro+dtsX που βάζετε? Με τις ουρές στα σουπερμάρκετ να μου πείτε τι να κάνω. Πάλι πίτσες και σουβλάκια μέχρι να πέσουν οι ουρές.... Αυτά μου τη βαράνε. Το σολο είναι εύκολο. Θα ακούσω και τα δικά σας για δεν πρόλαβα. Είμαι σίγουρος πως θα είναι σούπερ Χαχαχαχαχ Επεξεργασμένο 6 Νοεμβρίου 2020 από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Με άγχωσες ρε! Ορίστε! Η διαδικασία ήταν η εξής...άκουσα το backing μερικές φορές, ώστε να καταλάβω τα μέρη, ακόρντα κλπ. Αποφάσισα την δομή που θα έχει το σόλο, γενικά. Δηλαδή, η κορύφωση θα ήταν στο 2ο μέρος, το 1ο θα οδηγούσε σε αυτό και το 3ο θα ήταν η αποφόρτιση. Στην συνέχεια έπαιξα μερικές φορές, κυρίως για να μαρκάρω κάποιους τονισμούς του rhythm section ώστε να πέσω πάνω τους , να αποκτήσω μια αίσθηση της κίνησης της αρμονίας και για να δω αν θα μου προκύψει κάποιο μοτίβο που θα δώσει στο όλο πράμα μια ταυτότητα. Ύστερα, έκανα ένα take, μου άρεσε και το ξαναέπαιξα άλλη μία λίγο, άλλα όχι τελείως, πιο καθαρά. Γενικά, το αντιμετώπισα σαν μια δουλειά, δεν ήθελα απλά να τζαμάρω. Ως προς το αρμονικό, σκάλες κλπ, γενικά έπαιξα πάνω στα ακόρντα. Gear, η Strat και VG8. Your browser does not support the HTML5 audio tag sf.mp3 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, pipityri είπε Με άγχωσες ρε! Ορίστε! Η διαδικασία ήταν η εξής...άκουσα το backing μερικές φορές, ώστε να καταλάβω τα μέρη, ακόρντα κλπ. Αποφάσισα την δομή που θα έχει το σόλο, γενικά. Δηλαδή, η κορύφωση θα ήταν στο 2ο μέρος, το 1ο θα οδηγούσε σε αυτό και το 3ο θα ήταν η αποφόρτιση. Στην συνέχεια έπαιξα μερικές φορές, κυρίως για να μαρκάρω κάποιους τονισμούς του rhythm section ώστε να πέσω πάνω τους , να αποκτήσω μια αίσθηση της κίνησης της αρμονίας και για να δω αν θα μου προκύψει κάποιο μοτίβο που θα δώσει στο όλο πράμα μια ταυτότητα. Ύστερα, έκανα ένα take, μου άρεσε και το ξαναέπαιξα άλλη μία λίγο, άλλα όχι τελείως, πιο καθαρά. Γενικά, το αντιμετώπισα σαν μια δουλειά, δεν ήθελα απλά να τζαμάρω. Ως προς το αρμονικό, σκάλες κλπ, γενικά έπαιξα πάνω στα ακόρντα. Gear, η Strat και VG8. Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag sf.mp3 1 MB · 15 downloads ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ......(PART 2) χασταγκ #PANAKAPSOTSIKITHARESMOU# 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νταξ, άκουσα @Jazzjoker και έπαθα σοκ. Πέρα από τα τεχνικά δηλ. κάτι glissando-σηκώματα που θα ζήλευε ο Πετρολούκας, η προσεγγιση, ο ήχος, η ροή. Στα αυτιά μου έβγαλε το πιο seamless αποτέλεσμα, όπου το ύφος ταίριαξε σε όλο το υπόβαθρο χωρίς διακριτές στυλιστικές μεταβάσεις ή εναλλαγές modes. Έχω την αισθηση ότι έπιασε ακριβώς το ζητούμενο από τη δομή και θα "έπαιρνε" το σέσιον. Πρεπει να ξανακουσω τα προηγουμενα και τα επομενα λιγο καλύτερα. Επεξεργασμένο 6 Νοεμβρίου 2020 από Πνοή και Νύξη 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση