Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Στις 3/11/2020 στις 3:25 ΜΜ, Τραμπαρίφας είπε Κάτι πρόχειρο. Τέλε μαρσάλι και πράσινο πετάλι Απο το 0.19-0.30 & από το 0.46-τέλος ενα ΔΑΚΡΥ (υπερηφανιας) θα κυλουσε από τα μάτια των Steely Dan Στις 4/11/2020 στις 3:30 ΠΜ, gvour είπε Μια strat,καποιο preset του guitar rig-δε θυμαμαι ποιο δυστυχως-περασμενο μεσα απο ενα booster,ενα chorus,flanger και delay. αντε γεια.... (ως συνηθως) Στις 3/11/2020 στις 5:10 ΜΜ, gkourmoul1 είπε Στο προηγούμενο funky backing track δεν κατάφερα να γράψω. Πολύ δύσκολο. Σε αυτό παρολίγον να μην γράψω... Εν τέλει, δεν έγραψα, αλλά ζωγράφισα.... (ζορίστηκα άσχημα, λέμε!) Πρώτη φορά παίζω με τέτοια ακόρντα. Ενδιαφέρον "μάθημα". Παίζω με tele, στον HT1R, με line out, και παίρνω το overdrive από nobels odr mini. Να το κανεις συχνότερα! Εσκισες. 1 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 19 minutes ago, Superfunk said: Να το κανεις συχνότερα! Εσκισες. Να ανεβαζεις συχνοτερα backing tracks.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 7 hours ago, Superfunk said: Απο το 0.19-0.30 & από το 0.46-τέλος ενα ΔΑΚΡΥ (υπερηφανιας) θα κυλουσε από τα μάτια των Steely Dan . Απο το 0.19-0.30 & από το 0.46-τέλος ενα ΔΑΚΡΥ (υπερηφανιας) θα κυλουσε από τα μάτια των Steely Dan . θα έλεγα ότι συμφωνώ.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 Here's my take. Eλλείψει γνώσεων και chops, σχεδόν ποτέ δεν αυτοσχεδιάζω για να βγάλω κάτι αξιοπρεπές, οπότε το παιδεύω, σύνήθως δοκιμάζοντας πράγματα πάνω στο κομμάτι. Σε αυτό το σόλο νομίζω το πλέον βασικό και ενδιαφέρον μέρος είναι τα μέτρα που παίζουν G F# E και ειχα δύο σκέψεις, είτε να τονίσω αυτήν ακριβώς τη διαφοροποίηση απλά παίζοντας ακόρντα (όπως ο SF) και εντάσσοντάς τα στο σόλο ως ατόφιο μέρος του ή να παίξω ένα lick πριν από αυτό το μέρος επαναλαμβάνοντάς το και στο πρώτο μέτρο αυτού, στην ουσία τονίζοντάς το δια της σύγκρισης. Τα υπόλοιπα είναι απλά προσλαμβάνουσες απο τις μουσικές που άκουγα παλιότερα, ενώ στο τέλος έπαιξα με ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο (μου αρέσουν τα μοτίβα γενικά). Sorry αν η ορολογία μου πάσχει, είμαι παντελώς ακατάρτιστος θεωρητικά. Έγραψα με την Epi Firebird (DiMarzio MiniHumbuckers, τον Marshall Origin 20 με ένα sm58 μπροστά του, το "transistortion" του @alderbody, phaser από τη Line6 HD500 και λίγο reverb από το DAW. Yπάρχει και βίντεο από την προσπάθεια, αλλά δεν έχω χρόνο προς το παρόν για ανέβασμα... Your browser does not support the HTML5 audio tag noiz solaki.mp3 16 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 Πολυ μελωδικο και "πλουσιο" ηχητικα. Ευγε. 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Here's my take. Eλλείψει γνώσεων και chops, σχεδόν ποτέ δεν αυτοσχεδιάζω για να βγάλω κάτι αξιοπρεπές, οπότε το παιδεύω, σύνήθως δοκιμάζοντας πράγματα πάνω στο κομμάτι. Σε αυτό το σόλο νομίζω το πλέον βασικό και ενδιαφέρον μέρος είναι τα μέτρα που παίζουν G F# E και ειχα δύο σκέψεις, είτε να τονίσω αυτήν ακριβώς τη διαφοροποίηση απλά παίζοντας ακόρντα (όπως ο SF) και εντάσσοντάς τα στο σόλο ως ατόφιο μέρος του ή να παίξω ένα lick πριν από αυτό το μέρος επαναλαμβάνοντάς το και στο πρώτο μέτρο αυτού, στην ουσία τονίζοντάς το δια της σύγκρισης. Τα υπόλοιπα είναι απλά προσλαμβάνουσες απο τις μουσικές που άκουγα παλιότερα, ενώ στο τέλος έπαιξα με ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο (μου αρέσουν τα μοτίβα γενικά). Sorry αν η ορολογία μου πάσχει, είμαι παντελώς ακατάρτιστος θεωρητικά. Έγραψα με την Epi Firebird (DiMarzio MiniHumbuckers, τον Marshall Origin 20 με ένα sm58 μπροστά του, το "transistortion" του @alderbody, phaser από τη Line6 HD500 και λίγο reverb από το DAW. Yπάρχει και βίντεο από την προσπάθεια, αλλά δεν έχω χρόνο προς το παρόν για ανέβασμα... Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag noiz solaki.mp3 1 MB · 17 downloads Ωραιος ο παικτης ειδικα στο "ρεφρεν"! Επισης εισαι και ο ΠΡΩΤΟΣ που εγραψε και την "ιστορια" του . Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, Πνοή και Νύξη said: Here's my take. Eλλείψει γνώσεων και chops, σχεδόν ποτέ δεν αυτοσχεδιάζω για να βγάλω κάτι αξιοπρεπές, οπότε το παιδεύω, σύνήθως δοκιμάζοντας πράγματα πάνω στο κομμάτι. Σε αυτό το σόλο νομίζω το πλέον βασικό και ενδιαφέρον μέρος είναι τα μέτρα που παίζουν G F# E και ειχα δύο σκέψεις, είτε να τονίσω αυτήν ακριβώς τη διαφοροποίηση απλά παίζοντας ακόρντα (όπως ο SF) και εντάσσοντάς τα στο σόλο ως ατόφιο μέρος του ή να παίξω ένα lick πριν από αυτό το μέρος επαναλαμβάνοντάς το και στο πρώτο μέτρο αυτού, στην ουσία τονίζοντάς το δια της σύγκρισης. Τα υπόλοιπα είναι απλά προσλαμβάνουσες απο τις μουσικές που άκουγα παλιότερα, ενώ στο τέλος έπαιξα με ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο (μου αρέσουν τα μοτίβα γενικά). Sorry αν η ορολογία μου πάσχει, είμαι παντελώς ακατάρτιστος θεωρητικά. Έγραψα με την Epi Firebird (DiMarzio MiniHumbuckers, τον Marshall Origin 20 με ένα sm58 μπροστά του, το "transistortion" του @alderbody, phaser από τη Line6 HD500 και λίγο reverb από το DAW. Yπάρχει και βίντεο από την προσπάθεια, αλλά δεν έχω χρόνο προς το παρόν για ανέβασμα... Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag noiz solaki.mp3 1.7 MB · 58 downloads Ωραίος. Χωλαίνει μόνο η επανάληψη του ίδιου σχήματος στο 0.19-0.24. Το β μέρος όμως αποζημιώνει. Να σημειώσω επίσης ότι ίσως είναι το μοναδικό που άκουσα να κλείνει όμορφα και όχι σαν να κόβεται το ρεύμα... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Χωλαίνει μόνο η επανάληψη του ίδιου σχήματος στο 0.19-0.24. Ναι γιατί τη δευτερη φορά η τέταρτη νότα του μοτιβου είναι λαθος, θα έπρεπε αντί για G# να είναι G αν ήθελα να είμαι by the book. Όμως το έπαιξα όπως το σκέφτηκα, δηλ. για να προκαλέσει αυτόν τον τονισμό της αλλαγής μέσω της μη αλλαγής. Είναι μικρή σαν "περαστική", ξεβολεύει μεν, αλλα κρατάει αυτό που ήθελα. Την επανάληψη. Σαν να αναμετρήθηκα με το ακκόρντο και να έχασα για λίγο. Υπάρχουν κι άλλες "αμηχανίες" μέσα που θα μπορουσαν να γίνουν πιο στιβαρές. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 6 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Ναι γιατί τη δευτερη φορά η τέταρτη νότα του μοτιβου είναι λαθος, θα έπρεπε αντί για G# να είναι G αν ήθελα να είμαι by the book. Όμως το έπαιξα όπως το σκέφτηκα, δηλ. για να προκαλέσει αυτόν τον τονισμό της αλλαγής μέσω της μη αλλαγής. Είναι μικρή σαν "περαστική", ξεβολεύει μεν, αλλα κρατάει αυτό που ήθελα. Την επανάληψη. Σαν να αναμετρήθηκα με το ακκόρντο και να έχασα για λίγο. Υπάρχουν κι άλλες "αμηχανίες" μέσα που θα μπορουσαν να γίνουν πιο στιβαρές. καλά έκανες, δεν είναι ΑΣΕΠ εδώ.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Πνοή και Νύξη είπε Here's my take. Δυνατός, αλλά θα ήθελα την κιθάρα σου πιο μπροστά/δυνατά στη μίξη 30 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε θα έπρεπε αντί για G# να είναι G Η αλήθεια είναι ότι ξενίζει λίγο την πρώτη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση