Superfunk Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με αφορμη το το αφεντικο @yameth το ζητησε και εγω το εκανα... Πειτε μας λοιπον την σολιστικη ιστορια σας (ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ επιτρεπονται οχι μονο οι κιθαρες) πανω στο απλο αυτο τρακ. Κατεβαστε το,περαστε το στο daw σας,ΜΙΞΑΡΕΤΕ το και ανεβαστε το εδω λεγοντας μας το gear που χρησιμοποιήσατε και ...το πως και το γιατι παιξατε αΦτα που παιξατε .. Your browser does not support the HTML5 audio tag solo contest.mp3 Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk 11 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Πολύ ωραία ιδέα, δυστυχώς είμαι τραγικός και σε major παιξίματα και σε changes, οπότε περιμένω να δω τι θα παίξουν οι συμφορουμήτες παικταράδες για να πάρω καμία ιδέα. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Κάτι πρόχειρο. Τέλε μαρσάλι και πράσινο πετάλι Your browser does not support the HTML5 audio tag SF solo contest.wav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, BillTrantos είπε σε major παιξίματα Ο @yameth ζήτησε μΙτζορε. Δεν φταίω εγώ στην εργοδοσία πέστο www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 23 minutes ago, BillTrantos said: είμαι τραγικός Από τον τράγο βγαίνει αφτό? Κι εγώ είμαι απροβάτιστος. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Εγω θα έλεγα να μαζευτουν ολα και μετα να ακουστουν με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Sorry ξεχασα τα ακκορντα: B/A/E (2 BARS) Emaj9/Aadd9/E (1 BAR) G/Gbm/E (1 BAR) G6/Gb/E (1 BAR) Am/C/D-Dsus4-D (3 BARS) A7sus4/Cadd9/Em9 (4 BARS) Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Sorry ξεχασα τα ακκορντα: B/A/E (2 BARS) Emaj9/Aadd9/E (1 BAR) G/Gbm/E (1 BAR) G6/Gbm/E (1 BAR) Am/C/D-Dsus4-D (3 BARS) A7sus4-Cadd9/Em9 (3 BARS) Α καλά εσύ μας κάνεις πλάκα. Πέρα από τα πρώτα 2 bars, τα υπόλοιπα ακόρντα τα βλέπουμε πρώτη φορά στη ζωή μας και περιμένεις να σολάρουμε κιόλας; Για ποιους μας πέρασες κύριος; Πέρα απ’ την πλάκα περιμένω κι εγώ με αγωνία ν’ ακούσω-διαβάσω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ekim είπε Πέρα από τα πρώτα 2 bars, τα υπόλοιπα ακόρντα τα βλέπουμε πρώτη φορά στη ζωή μας και περιμένεις να σολάρουμε κιόλας; Για ποιους μας πέρασες κύριος; Τα ΙΔΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ειναι ουσιαστικα τα ιδια ακκορντα , καλα μπορει να λεω και παπαριες αν λεω ο @pipityri να με διορθωΚει αμεσα B/A/E (2 φορες) Emaj9/Aadd9/E (1 φορα) G/Gbm/E (1 φορα) G6/Gb/E (1 φορα) Am/C/D-Dsus4-D (3 φορες) A7sus4/Cadd9/Em9 (4 φορες) 28 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγω θα έλεγα να μαζευτουν ολα και μετα να ακουστουν Ξερω οτι ειναι πιο λογικο αυτο που λες αλλα ας το κανουμε οπως αρχισαμε και στο τελος τα μαζευουμε ολα και κανουμε re-listening Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τα ΙΔΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ειναι ουσιαστικα τα ιδια ακκορντα B/A/E (2 BARS) Emaj9/Aadd9/E (1 BAR) G/Gbm/E (1 BAR) G6/Gb/E (1 BAR) Am/C/D-Dsus4-D (3 BARS) A7sus4-Cadd9/Em9 (4 BARS) Άσε τώρα δεν το σώζεις. Πες μας ότι έβαλες τέτοια ακόρντα για να θαμάξει όλο το noiz τις μουσικές σου γνώσεις και μετά να μας λες ότι είσαι πανκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση