kosh Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Αν καποιος φερει σε αυτοφορη διαδικασια τους εξεταστες και το ωδειο' date=' λετε να παρει ποτε πτυχιο; Εγω λεω πως οχι, λογω της γκλικας...Αλλα αυτο ειπαμε ειναι αλλη συζητηση! [/quote'] Τελικά πιστεύω ότι οι ¨Ελληνες, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, ψαρώνουμε πολύ εύκολα. Δέν είναι τυχαίο ότι μείναμε μία απο τις τελευταίες χώρες με φανταριλίκια και ιστορίες. Το ωδείο το σταμάτησα νωρίς οπότε στη συγκεκριμένη θέση δέν βρέθηκα. Όταν όμως ο πρόεδρος του τμήματας αδίκησε μια ομάδα φοιτητών, μαζί και εμένα, όλοι μου έλεγαν μήν το παρατραβήξεις, δέν θα πάρεις ποτέ πτυχίο κλπ. κλπ. Εγώ όμως τον απείλεισα οτι θα κάνω προσφυγή στο τμήμα, και απο τότε να δείς χαμόγελα και εξυπηρέτηση (αποκλειστικά σε εμένα). Και πτυχίο πήρα, και διδακτορικό στη σχολή του κάνω, και μή σου πώ οτι και χάλια να έγραφα σε κανένα μάθημά του πάλι θα με περνούσε γιατί κατάλαβε οτι με αυτόν δέν μπλέκουμε :D . Θέλω να καταλήξω οτι όταν κάποιος πάει να μας ψαρώσει, αλλα έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, το πιό εύκολο είναι να αντιστρέψεις τους ρόλους. Και φυσικά μιλάω για μαύρα λευτά και όχι για την νόμιμη αμοιβή που δικαιούται κάθε εργαζόμενος, που και τίποτε να μην κάνει, θα προτιμούσε να είναι σπίτι με την οικογένειά του και όχι να τρέχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Για την Πάχη, οταν ανέβω Μεγαρα, σε κανα δυο βδομάδες, θα σου στείλω p.m. να πάμε καναν Εξάντα για καφέ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Ωραίος! Θα χαρώ πολύ! Και όσοι άλλοι πιστοί , προσέλθετε! https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 το θεμαειναι τι παιρνει και αν αυτο αντιστοιχει στην ψυχολογικη και σωματικη κουραση που υποκειται. 8O δηλαδη ο θειος μου ο τακης που δουλευει πρωι οικοδομη και το απογευμα-βραδυ στα χωραφια θα επρεπε να παιρνει περισσοτερα απο τον μπιλι γκειτς , σωστα? Εχεις ακουστα κατι για καπιταλισμο, ελευθερη αγορα , προσφορα ζητηση? :lol: http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Ναι αλλά ο θείος σου δεν έχει υπό την επίβλεψή του, πόσους εργαζόμενους, που αν κάτι δεν πάει καλά, θα τον κυνηγούν οι πάντες. Είναι οι γνωστοί υπεύθυνοι, που μόνο στην Ελλάδα δεν τους ξέρει κανείς.... :roll: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 το θεμαειναι τι παιρνει και αν αυτο αντιστοιχει στην ψυχολογικη και σωματικη κουραση που υποκειται. 8O δηλαδη ο θειος μου ο τακης που δουλευει πρωι οικοδομη και το απογευμα-βραδυ στα χωραφια θα επρεπε να παιρνει περισσοτερα απο τον μπιλι γκειτς ' date=' σωστα? Εχεις ακουστα κατι για καπιταλισμο, ελευθερη αγορα , προσφορα ζητηση? :lol:[/quote'] Δεν είναι μόνο αυτό. Αλλιώς πληρώνεται ο ανειδίκευτος και αλλιώς κάποιος που σπούδαζε 10 χρόνια για να μπορεί να κάνει μια δουλειά, και προφανέστατα αυτό είναι 100% δίκαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 το θεμαειναι τι παιρνει και αν αυτο αντιστοιχει στην ψυχολογικη και σωματικη κουραση που υποκειται. 8O δηλαδη ο θειος μου ο τακης που δουλευει πρωι οικοδομη και το απογευμα-βραδυ στα χωραφια θα επρεπε να παιρνει περισσοτερα απο τον μπιλι γκειτς ' date=' σωστα? Εχεις ακουστα κατι για καπιταλισμο, ελευθερη αγορα , προσφορα ζητηση? :lol:[/quote'] Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.Ρε παιδια,συγκεντρωθειτε!! :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Ναι αλλά ο θείος σου δεν έχει υπό την επίβλεψή του' date=' πόσους εργαζόμενους, που αν κάτι δεν πάει καλά, θα τον κυνηγούν οι πάντες. Είναι οι γνωστοί υπεύθυνοι, που μόνο στην Ελλάδα δεν τους ξέρει κανείς.... :roll:[/quote'] εχει και εργαζομενους , αρκετους μαλιστα , και ειναι υπευθυνος για ολαυτα που ειπες . αρα αφου κουραζεται πιο πολυ σωματικακαι ψυχολογικα απο τον μπιλι γκειτς , θα πρεπει να παιρνει πιο πολλα. αυτο δε θελετε να πειτε ? μη ψαχνετε στην συγχρονη οικονομια κριτηριο με το οποιο πληρωνεται καποιος , κριτηριο που να ειναι σχετικο με κουραση ευθυνη κλπ κλπ Αυτο προσπαθω να σας πω. ο αλλος πειραχτηκε . "αλλα λογια να αγαπιομαστε" και να συγκεντρωθουμε και δε ξερω γω τι αλλο....! γιατι παστελιους γραφεις πικροχολες ειρωνιες , αποκλειεται να εχεις κανει λαθος? μενελαε δε παιζει ρολο αν ειναι καποιος ανειδικευτος ή αν εχει σπουδασει 200 χρονια κατι. Και τι θα πει "προφανεστατα 100% δικαιο " . ριχτε μια ματια γυρω σας . Δεν υπαρχει συσχετισμος της αμοιβης με την κουραση ή την υπευθυνοτητα χρονια σπουδων ή οτι αλλο εσεις θεωρειτε κριτηριο αμοιβης. Με τρομαζετε , μονο εγω το βλεπω? http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 όχι συμφωνώ με αυτά που λες. Απλώς δεν συμφωνώ με την λογική ότι αυτός που σπάει πέτρες θα πρέπει να πληρώνεται παραπάνω από κάποιον δουλεύει γραφείο, μόνο και μόνο επειδή κουράζεται σωματικά περισσότερο. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 :) :) :) πλακα εχουμε . αυτο ειπα πριν στον παστελιους. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση