TamTam Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Η amazon έβγαλε δική της σειρά... πεταλιών! Πρέπει να είναι τα φημισμένα... κινέζικα ΚΟΚΚΟ, αλλά rebranded. Το πόσο σχετικοί είναι οι sales managers της Amazon, το καταλαβαίνουμε με την πρώτη ματιά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μα γιατί το λες αυτό? το σήμα από το output του distortion πάει στο output του amazono-ditto looper και καταλήγει σε έναν κομπρέσσορα ο οποίος το στέλνει..άυλα...στον ενισχυτή! Μιά χαρά Επεξεργασμένο 31 Οκτωβρίου 2020 από iliasaek 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 το pedalboard του κουλη..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Ε θα του είπαν του ανθρώπου "φτιάξτε μια αλυσίδα με τα πετάλια αυτά να τα φωτογραφίσουμε"... μετά από αυτό, συνειδητοποιώ ότι δεν θα ξαναδώ ποτέ με το ίδιο μάτι όσους έρχονται πριν ή μετά το gig και κοιτάζουν τα πετάλια μου... λογικά θα τους φαίνεται rocket science Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Χρόνια πολλά με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, dimsonic είπε Χρόνια πολλά Ευχαριστώ για την ευχή! Καλοδεχούμενη αν και είμαι αντίχριστος και δεν γιορτάζω name day! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Δεν παιζει ρολο. Καποιες μέρες θυμόμαστε καποιους ανθρωπους και ευχομαστε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Δεν παιζει ρολο. Καποιες μέρες θυμόμαστε καποιους ανθρωπους και ευχομαστε Για του... χρονου το λέω! Καλοδεχούμενες οι ευχές, αλλά ο αρχάγγελος μιχαήλ ήταν μεγάλο κάθαρμα και δεν έχω καμία σχέση με τον εορτασμό του Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου 2020 από Tamtam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2020 6 minutes ago, Tamtam said: Για του... χρονου το λέω! Καλοδεχούμενες οι ευχές, αλλά ο αρχάγγελος μιχαήλ ήταν μεγάλο κάθαρμα και δεν έχω καμία σχέση με τον εορτασμό του Αυτο σου λεω.... του χρονου καποιος θα μου πει τι γιορτη ειναι και πιθανότατα θα σε θυμηθω ξανα. Εκτός αν μας πεις τα γεννεθλια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση