ex-Dr. No Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2020 TE-20HH SBK το μοντέλο, basswood σώμα γιατί καλό για μέταλ είπαμε, μοντέρνο C-shaped maple neck και 22 τάστα με Roseacer (πρώτη φορά το ακούω) fingerboard, 2 humbuckers Roswell (επίσης δεν τους έχω ξανακούσει) which can be controlled via its single volume and tone knobs and three-way selector switch DLX TE bridge, diecast tuners, a double-action truss rod and pre-installed 010 to 046 guitar strings Όλα αυτά μόνο με 105 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2020 Κι εσύ τέκνον Βρούτε....; σιχαθήκαμε τις Tele εδώ μέσα....! Πέρα από την πλάκα, 105 Eu ρε γαμώτο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε σιχαθήκαμε τις Tele εδώ μέσα....! αυτός είναι ο σκοπός μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, cigaret13 said: Κι εσύ τέκνον Βρούτε....; σιχαθήκαμε τις Tele εδώ μέσα....! Πέρα από την πλάκα, 105 Eu ρε γαμώτο!!!!! έχει και με 80, απλως τη συναρμολογείς μόνος σου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2020 Ωραία φαίνεται αλλά θα προτιμούσα χωρίς το pickguard.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2020 31 λεπτά πριν, D'Ailleurs είπε Ωραία φαίνεται αλλά θα προτιμούσα χωρίς το pickguard.... Θα συμφωνήσω και θα το πάω λίγο ακόμα παραπέρα, θα έβαζα καπάκια στους μαγνήτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2020 Μάλλον είναι το χρώμα, αλλά είναι η πρώτη Tele που βλέπω και μου αρέσει εμφανισιακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2020 16 hours ago, Τραμπαρίφας said: αυτός είναι ο σκοπός μου Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ πάντως ..... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2020 On 10/27/2020 at 8:43 PM, Τραμπαρίφας said: Όλα αυτά μόνο με 105 ευρώ εδω που τα λέμε δεν ειναι και πολλά τα "όλα αυτά" τραμπαρίφα μου. Μιλάμε για δύο φθηνούς μαγνήτες σε μια ασιατικής προέλευσης κιθάρα. Έχει πλέον 100 μάρκες που πουλάνε στρατ ή τελε του κατοστάρικου. Δε τη ζηλεύω καθόλου. Κάτι τέτοιες μάρκες ειναι που σπρώχνουν τις squier προς τα πάνω και ειναι πλέον premium affordable με 300+++ ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, otto## είπε εδω που τα λέμε δεν ειναι και πολλά τα "όλα αυτά" τραμπαρίφα μου. Μιλάμε για δύο φθηνούς μαγνήτες σε μια ασιατικής προέλευσης κιθάρα. Έχει πλέον 100 μάρκες που πουλάνε στρατ ή τελε του κατοστάρικου. Δε τη ζηλεύω καθόλου. Κάτι τέτοιες μάρκες ειναι που σπρώχνουν τις squier προς τα πάνω και ειναι πλέον premium affordable με 300+++ ευρώ. Ενώ η squier και οι άλλες 100 μάρκες του 100ρικου είναι αμερικάνες δηλαδή? Δε νομίζω ότι μπορείς να βρεις άλλη tele με 100 ευρώ και με μια ανεκτή ποιότητα σαν την HB και με την εγγύηση του Θωμά από πίσω. Άσε που νομίζω ότι και οι άλλες μάρκες που λες πιθανόν το ίδιο εργοστάσιο να τις φτιάχνει. Μπορείς να προτείνεις μια εναλλακτική στα ίδια λεφτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση