Προς το περιεχόμενο

Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ. απιστευτο... ειμαι εκτος εαυτου

fenderiarhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι η DHL που έχει την Deutsche Post στέλνει τα δέματα με τις Ταχυμεταφορές και σε 48 ώρες είναι στα χέρια μας. Το ξέρω απο προσωπική πείρα.

Έχει δίκιο ο Lampiris σε αυτό, το οποίο όντως οφείλεται στο ότι θεωρεί περισσότερο λογικό (η DHL) να συνεργάζεται με μία αυτόνομη εταιρεία παρά με μία εταιρεία του Δημοσίου.

Όμως, το δημοσιουπαλληλίκι (το λεγόμενο) δεν είναι γνώρισμα μόνο των δημοσίων υπαλλήλων (και επίσης: δεν είναι γνώρισμα ΟΛΩΝ των δημοσίων υπαλλήλων, καθότι μερικοί είναι γαμώ τους δουλευταράδες), αλλά γνώρισμα ενός ευρύτερου συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, ξεκινώντας από καντηλανάφτες και φτάνοντας μέχρι και πρωθυπουργούς. Γι' αυτό ο κόσμος που θέλει να κάνει μπίζνες (και όντως, το να σκας ένα διακοσάρι ή ένα πεντακοσάρι για on-line αγορές ΕΙΝΑΙ business) αντιπαθεί αυτή τη νοοτροπία. Τώρα, δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους: σκέψου τους ταξιτζήδες, τους οποίους αντιπαθώ με οξύ μίσος, παρά το γεγονός ότι ο ετεροθαλής αδελφός μου και ο πατέρας μου εργάστηκαν στη ζωή τους ως ταξιτζήδες.

Καλύτερα να σου βγει το μάτι λέγανε οι παλιοί.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Eyeprotocol, συμφωνώ με όσα λες, απλώς τόνισα ίσως λίγο περισσότερο την αρνητική πλευρά του θέματος.

Πάντως ως -τρόπον τινά- ειδικός θα διαφωνήσω με το τελευταίο. Το μάτι είναι πολύ κακό να σου βγεί. Στην (κάπως ξετσίπωτη) εποχή μας καλύτερα να σου βγεί το όνομα.... :wink:

Όμως' date=' το δημοσιουπαλληλίκι (το λεγόμενο) δεν είναι γνώρισμα μόνο των δημοσίων υπαλλήλων (και επίσης: δεν είναι γνώρισμα ΟΛΩΝ των δημοσίων υπαλλήλων, καθότι μερικοί είναι γαμώ τους δουλευταράδες)[/quote']

οταν ο Θεος εφτιαχνε τους λαους, αποφασισε να δωσει σε καθε λαο απο δυο χαρισματα. πχ τουσ Γερμανους τους εκανε εργατικους και πειθαρχιμενους... τους Ιταλους πονηρους και trendy...τους λατινους γοητευτικους και εξω καρδια...κτλ κτλ

τους Ελληνες τους εκανε εξυπνους, εργατικους και δημοσιους υπαλληλους.

Ο Αγιος Πετρος παρατηρησε την αδικια και ειπε στον Θεο το Λαθος του

Επειδη δεν προλαβαινε να παρει πισω τα χαρισματα ο Θεος, αποφασισε να κανει το εξης...καθε Ελληνας θα εχει δυο απο τα τρια χαρισματα που αντιστοιχουν στη φυλή μας

Ετσι:

Αν εισαι εξυπνος και εργατικος δεν εισαι δημοσιος υπαλληλος

Αν εισαι εξυπνος και δημοσιος υπαλληλος δεν εισαι εργατικος

Αν εισαι δημοσιος υπαλληλος και εργατικος δεν εισαι εξυπνος

οταν ο Θεος εφτιαχνε τους λαους' date=' αποφασισε να δωσει σε καθε λαο απο δυο χαρισματα. πχ τουσ Γερμανους τους εκανε εργατικους και πειθαρχιμενους... τους Ιταλους πονηρους και trendy...τους λατινους γοητευτικους και εξω καρδια...κτλ κτλ

τους Ελληνες τους εκανε εξυπνους, εργατικους και δημοσιους υπαλληλους.

Ο Αγιος Πετρος παρατηρησε την αδικια και ειπε στον Θεο το Λαθος του

Επειδη δεν προλαβαινε να παρει πισω τα χαρισματα ο Θεος, αποφασισε να κανει το εξης...καθε Ελληνας θα εχει δυο απο τα τρια χαρισματα που αντιστοιχουν στη φυλή μας

Ετσι:

Αν εισαι εξυπνος και εργατικος δεν εισαι δημοσιος υπαλληλος

Αν εισαι εξυπνος και δημοσιος υπαλληλος δεν εισαι εργατικος

Αν εισαι δημοσιος υπαλληλος και εργατικος δεν εισαι εξυπνος[/quote']

Αντιλαμβανομαι οτι αυτα που λες τα λες με μια δοση χιουμορ αλλα δεν μου αρεσει το σπορ της γενικοτητας και αοριστολογιας.......Οι γενικοτητες και οι αοριστολογιες μπορει να ειναι ωραιες και χαριτωμενες αλλα δεν ειναι επιχειρηματα ουτε βαση σοβαρης συζητησης......Κατα τον ιδιο τροπο ολοι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι κλεφτες και απατεωνες μια και φοροδιαφευγουν ολοι, ολοι οι πολιτικοι ειναι λαικιστες, οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιστες, ολες οι οι γναικες ειναι που....ς κ.α Η κλασσικοτερη εκφανση αυτου που λες ειναι στα χαρακτηριστικα των λαων , και στα χαρακτηριστικα διαφορων επαγγελματκων ομαδων.....

Καλυτερα λοιπον και επειδη πολλες φορες εχω βρεθει προ εκληξεως οταν κι εγω καποιες φορες διαπραττω το λαθος του να γενικευω προτιμω στο εξης να κρινω κατα περιπτωση

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Φιλε Fenderiarh σε καμια περιπτωση η προηγουμενη δημοσιευση δεν ηταν σχολιο... ηταν ενα ανεκδοτο που θεωρησα (πιθανον ατυχώς) οτι κολλαει με τη συζήτηση....

και σε καμια περιπτωση δεν ήθελα να προσβαλλω καμια εργατική ομαδα...

αλλωστε η αδερφή μου και η μανα μου ειναι δημοσιοι υπαλληλοι... την ιδια πλακα που κανω σε αυτες και την δέχονται με χουμορ την ιδια μεταφερω και εδω

Για την ιστορια θα σου πω οτι το συγκεκριμενο ανεκδοτο το εμαθα απο την αδερφή μου (την δημοσια υπαλληλο που λέγαμε)

Παντως ζητώ συγνώμη επειδη εσύ εχεις τα νευρα σου και εγω εχω διαθεση για πλακα... θα έπρεπε να ειμαι πιο προσεκτικος.

Τελος συμφωνώ απολυτα στο οτι δεν πρεπει να γενικευουμε...

Καλυτερα λοιπον και επειδη πολλες φορες εχω βρεθει προ εκληξεως οταν κι εγω καποιες φορες διαπραττω το λαθος του να γενικευω προτιμω στο εξης να κρινω κατα περιπτωση

+1000, αλλά αυτό είναι κλασσικό ανέκδοτο, δεν ήταν σοβαρό επιχείρημα στη συζήτηση :)

.....θα αποφύγω να εκφραστώ όπως θα ήθελα,γιατί όχι απλά θα φάω ban,αλλά θα ...μάθει που μένω ο chief,και θα έρθει να με ανατινάξει... :lol: ,το μόνο που θα πώ ότι λυπάμαι,ότι κάποτε ....εξατμίστηκε ένα notebook που παρήγγειλα μέσω δικτύου,και πως μετά απο έξη μήνες αγωνίας και τρεξίματος εγκατέλειψα κουρασμένος και απογοητευμένος....πήρα τελικά αυτό το ...σετ μπαλλάκια που είναι κάτω απο τον .....σο... εύχομαι να μην επαναληφθεί η ιστορία,αλλά δεν μπορώ άλλο γαμώτο μου....βαρέθηκα να αγωνιώ να ζώ σε ένα χώρο τόσο ανασφαλή,άδικο και απαξιωτικό....ξέρω γενίκευσα αλλά είχα τους λόγους μου...καλή τύχη φίλε....

eye,λυπάμαι που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τους ταξιτζήδες...

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Όμως' date=' το δημοσιουπαλληλίκι (το λεγόμενο) δεν είναι γνώρισμα μόνο των δημοσίων υπαλλήλων (και επίσης: δεν είναι γνώρισμα ΟΛΩΝ των δημοσίων υπαλλήλων, καθότι μερικοί είναι γαμώ τους δουλευταράδες),

Καλύτερα να σου βγει το μάτι λέγανε οι παλιοί.[/quote']

Έχεις δει πολλούς να έχουν την νοοτροπία του δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα; Όχι βέβαια γιατί παίζει ban και όχι για 1-2 βδομάδες αλλά για τα καλά!

Θα συμφωνήσω όμως ότι δεν είναι όλοι έτσι (και πουθενά στον κόσμο δεν είναι έτσι), αλλά στην Ελλάδα οι σωστοί όμως είναι τραγικά λίγοι!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Έχεις δει πολλούς να έχουν την νοοτροπία του δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα; Όχι βέβαια γιατί παίζει ban και όχι για 1-2 βδομάδες αλλά για τα καλά!

Θα συμφωνήσω όμως ότι δεν είναι όλοι έτσι (και πουθενά στον κόσμο δεν είναι έτσι)' date=' αλλά στην Ελλάδα οι σωστοί όμως είναι τραγικά λίγοι![/quote']

Μπορω να σου απαντησω πως ναι σαφεστατα εχω δει πολυ χειροτερη νοοτροπια απο αυτο που αποκαλλουμε "δημοσιο" και στον ιδιωτικο τομεα..........ο internet provider μου ειναι το καλυτερο παραδειγμα..........

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου