Προς το περιεχόμενο

Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ. απιστευτο... ειμαι εκτος εαυτου

fenderiarhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορω να σου απαντησω πως ναι σαφεστατα εχω δει πολυ χειροτερη νοοτροπια απο αυτο που αποκαλλουμε "δημοσιο" και στον ιδιωτικο τομεα..........ο internet provider μου ειναι το καλυτερο παραδειγμα..........

Συμφωνώ απόλυτα. Την Hellas On Line έχεις;

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

tellas........και οχι δεν φταιει ο οτε οταν ανακαλυπτεις οτι καποιος υπαλληλος τους πριν ενεργοποιησεις την adsl σου με το pass της επιλογης σου εχει ηδη μπει αυτος και εχει βαλει pass της αρεσκειας του!!!!!!!!!!!!!!Ουτε φταιει ο οτε οταν παροτι τους εχεις εγγραφως ενημερωσει (κατοπιν δικης τους υποδειξης) οτι θα διακοπει το adsl internet (προσοχη οχι η γραμμη του οτε) αυτοι συνεχιζουν να στην χρεωνουν......ειναι πολλα ακομα αλλα ας μεινουμε εντος θεματος......

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Το τελευταίο ισχύει για όλες τις εταιρίες και φωνάζουν πόσοι

Όσο για τον υπάλληλο το ανέφερες πουθενά

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Μπορω να σου απαντησω πως ναι σαφεστατα εχω δει πολυ χειροτερη νοοτροπια απο αυτο που αποκαλλουμε "δημοσιο" και στον ιδιωτικο τομεα..........ο internet provider μου ειναι το καλυτερο παραδειγμα..........

Συμφωνώ απόλυτα. Την Hellas On Line έχεις;

E, τώρα γίνεσαι κακός...

Εγώ πάντως ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί τους και έχω κάνει πολλές συνδέσεις HOL.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Το τελευταίο ισχύει για όλες τις εταιρίες και φωνάζουν πόσοι

Όσο για τον υπάλληλο το ανέφερες πουθενά

To θεμα μας ειναι αν το ανεφερα πουθενα η αν η δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια ειναι αποκλειστικο προνομιο του δημοσιου?

Θελεις να παρεις και ενα τηλεφωνο στην tellas να δεις ασχετοσυνη(απο τους κατα τα αλα ευγενικους υπαλληλους)?

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Καλά αυτό με το τηλ είναι γνωστό. Βάζουν άσχετους που τα έχουν γραμμένα να μιλάνε. Σε άλλες εταιρίες έχεις τέτοια παραδείγματα; όχι

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

εντάξει ρε παιδιά μη το γενικεύουμε,υπάρχουν όντως δημόσιοι υπάλληλοι που και κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους,και ακούνε το γνωστό κλισέ καθημερινά "εγω σε πληρώνω".....μην είμαστε άδικοι,όντως αυτή η νοοτροπία έχει να κάνει περισσότερο με τον άνθρωπο σε ατομικό επίπεδο..

....αυτό που μ'ενοχλεί είναι πάντως ότι τελευταία μου ακούγομαι λογικός....ού στα διάλα να πάω... :?

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Όχι ρε μην πας πουθενά! Που θα βρούμε άλλον τρελό σαν και εσένα; Ήδη έχει αρχίσει και γίνεται πολύ "κυριλέ" το φόρουμ...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Πάντως γυρίζοντας στο αρχικό θέμα θέλω να πω οτι εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο να φέρνουμε κάτι στην Ελλάδα με 0 δηλωμένη αξία γιατί σε περίπτωση ζημιάς παίρνουμε τα τρια μας...και να είστε σίγοuροι ότι ζημιές γίνονται...

Έχω φέρει αρκετά πράγματα απο ebay και 2 φορές υπήρχε ζημια.

Πήρα κάποια χρήματα πίσω μετα απο πολλούς μήνες κουραστικων διαπραγματεύσεων με ebay και τον seller, στέλνοντας φωτο και άπειρα emails...

Το θέμα είναι οτι αν δεν το ανοίξεις το δέμα στο ταχυδρομείο παρουσία του υπαλλήλου δεν δέχονται τη ζημια με τη δικαιολογία οτι μπορει να έχει γίνει απο σενα...

Τον τελευταιο ενισχυτη που πηρα απο ebay, στις Ταχυμεταφορές δεν δέχτηκαν να το ανοίξω παρουσία τους γιατί "μπορει να έχω συνεννοηθει με τον seller για να παρω αποζημιωση!!!"

Έχω ξεκινήσει να τους στέλνω emails γιατι όταν ασφαλιζεις κάποιο δεμα τότε πως θα αποδείξεις τη ζημιά για να παρεις αποζημιωση;

Είναι να μην σου τυχει...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου