Προς το περιεχόμενο

Νέα τρέλα στο πιάνο,δώστε το αυτάκι σας για να πάρει την τελική του μορφή.

Nikos Aravanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, cigaret13 said:

Εγώ πάντα το έλεγα ότι αυτό το παιδί έχει μέλλον!  Αρκεί να κόψει τις κακές παρέες... cigaret13, gkourmoul1, gvour e.t.c  μην μιλήσω για pipityri & fusiongtr...?

Αστα αυτά Φώτη, ούτως η άλλως αυτό το κομμάτι έχουμε πει να το αναλάβεις στο μέλλον να βγάλεις ενορχήστρωση για να κάνουμε λεφτά ?

20 minutes ago, stavros_d80 said:

Να βαλει και ο cos_dr τιποτις κιθαρες απο το v-synth να το κανουμε θεμα για καμια ταινια.... καμια ψαγμενη αυτες τις γαλλικες ασπρομαυρες noir ή ντοκυμαντέρ για τους αργυροπελεκάνους.... ή το co2& την υπερθέρμανση.... η covid & επιπεδη γη κανα καμμενο να παρουμε κανα φραγκο να βγαλουμε τον χειμωνα....????

change1.MP3 6.52 MB · 2 downloads

Ωραία το τσάκωσες Σταύρο, έδωσες άλλον αέρα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε

Να βαλει και ο cos_dr τιποτις κιθαρες απο το v-synth να το κανουμε θεμα για καμια ταινια.... καμια ψαγμενη αυτες τις γαλλικες ασπρομαυρες noir ή ντοκυμαντέρ για τους αργυροπελεκάνους.... ή το co2& την υπερθέρμανση.... η covid & επιπεδη γη κανα καμμενο να παρουμε κανα φραγκο να βγαλουμε τον χειμωνα....????

change1.MP3 6 MB · 2 downloads

Εγώ λέω να παίξεις λίγο με τα envelopes μάστορα, με το decay /sustain/ release να βάλεις πλάτες που να σβήνουν. Έτσι sustained κόβουν το groove. 

Κάτι πιο βιολιτζιδικο θέλει. 

Αυτός ο ρυθμός του πάει πιο πολύ. 

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

2 minutes ago, cos_dr said:

Εγώ λέω να παίξεις λίγο με τα envelopes μάστορα, με το decay /sustain/ release να βάλεις πλάτες που να σβήνουν. Έτσι sustained κόβουν το groove. 

Κάτι πιο βιολιτζιδικο θέλει. 

Αυτός ο ρυθμός του πάει πιο πολύ. 

Ετσι που το πήγε μου κάνει και για vocals αλα Enigma.

3 λεπτά πριν, Nikos Aravanis είπε

Αστα αυτά Φώτη, ούτως η άλλως αυτό το κομμάτι έχουμε πει να το αναλάβεις στο μέλλον να βγάλεις ενορχήστρωση για να κάνουμε λεφτά ?

Νίκο θα το πω κι εδώ, για το παίξω και ξερόλας...?..,  Το κομμάτι μου θυμίζει πολύ το "τραγούδι της νύχτας" απ'τους Τερμίτες με την Φλέρυ στα φωνητικά.

2 minutes ago, cigaret13 said:

Νίκο θα το πω κι εδώ, για το παίξω και ξερόλας...?..,  Το κομμάτι μου θυμίζει πολύ το "τραγούδι της νύχτας" απ'τους Τερμίτες με την Φλέρυ στα φωνητικά.

Ναι, μου είχε πει ο Στράτος οτι το αριστερό κάτι του θύμιζε και εσύ το βρήκες κατευθείαν!

1 λεπτό πριν, Nikos Aravanis είπε

Ετσι που το πήγε μου κάνει και για vocals αλα Enigma.

Αχ enigma. 

Άλλες εποχές τότε..... 

O  Κρέτσου, μεγάλος καλλιτέχνης 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

1 λεπτό πριν, Nikos Aravanis είπε

Ναι, μου είχε πει ο Στράτος οτι το αριστερό κάτι του θύμιζε και εσύ το βρήκες κατευθείαν!

Έ δεν είμαστε όλοι ίσοι κι όμοιοι....

• Like 1
  • Χαχα 1

20 minutes ago, cigaret13 said:

Εγώ πάντα το έλεγα ότι αυτό το παιδί έχει μέλλον!  Αρκεί να κόψει τις κακές παρέες... cigaret13, gkourmoul1, gvour e.t.c  μην μιλήσω για pipityri & fusiongtr...?

Τη γλυτωσα παλι!

• Χαχα 1

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου