Superfunk Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χμμμμ τι έχουμε εδώ; Σαν παλιΕς μου φαίνονται από χορδΑι,έχουν 10 ΩΡΕΣ παιξίματος... Για να ακούσω λίγο..... Your browser does not support the HTML5 audio tag old.mp3 Μάπα το καρπούζι... 5 MINUTES LATER..... γΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣο παλι... ααααααααα.....MUCH BETTA..... η νυΧτα με τη μΕΡα... @fusiongtr δεν κΣερς τι χανσ παλαιοχορδιτη... Your browser does not support the HTML5 audio tag new.mp3 Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2020 από Superfunk Vδ 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 έχουμε τις ίδιες παντόφλες ! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε έχουμε τις ίδιες παντόφλες ! LIDL φορ δε γουιν... Ασε τις πηρα στο Βερολινο και εδω τις εχουν πΓιο φτηνα! 3,20 στο Βερολινο, 3,15 εδω.... κλεφΤΕ Γερμαναραδαι Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 3 minutes ago, Superfunk said: κλεφΤΕ Γερμαναραδαι έχουν φτηνότερες τις παντόφλες, αλλά ακριβότερα όλα τα άλλα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά έχω να φορέσω παντόφλες κάτι χρόνια, εκτός από κάτι παμπάλαιες, που τις έχω έξω για να τις φοράω στον κήπο. Μέσα πάντα ξυπόλυτος είμαι, και τον χειμώνα με σκέτες κάλτσες. Ο ήχος πάντως στο 1ο κλιπ μου άρεσε περισσότερο. Πιο σκοτεινός. Και το κούρδισμα μου φάνηκε καλύτερο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε έχουν φτηνότερες τις παντόφλες, αλλά ακριβότερα όλα τα άλλα... Καταραμενε ΦΠΑ 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και το κούρδισμα μου φάνηκε καλύτερο Ε καλά ούτε στρετσινγκ δεν έκανα από τη.... χαρά μου έκανα μετά και τώρα ινε μπετόν αρμέ 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε ήχος πάντως στο 1ο κλιπ μου άρεσε περισσότερο. Πιο σκοτεινός. Τι πΓιο σκοτεινός ρε φιλωοΥσ; στο Νάσβιλ τετΓιος ίχος ινε λόγος απόλυσης... Και που να ακούσεις τη διαφορά στο δωμάτιο και όχι από μικρόφωνο. Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά έχω να φορέσω παντόφλες κάτι χρόνια, εκτός από κάτι παμπάλαιες, που τις έχω έξω για να τις φοράω στον κήπο. Μέσα πάντα ξυπόλυτος είμαι, και τον χειμώνα με σκέτες κάλτσες. Ο ήχος πάντως στο 1ο κλιπ μου άρεσε περισσότερο. Πιο σκοτεινός. Και το κούρδισμα μου φάνηκε καλύτερο. Για τον ηχο συμφωνειτε το ιδιο λετε... αλλα γουστα ομως... Μολις αλλαξε χορδες ο ανθρωπος... θελουν λιγο χρονο να κρατησουν κουρδισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Superfunk said: Ε καλά ούτε στρετσινγκ δεν έκανα από τη.... χαρά μου Είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος αν μπορείς να χαίρεσαι έτσι κάθε 10 ώρες παιξίματος. Σε ζηλεύω πραγματικά. 1 minute ago, nklshp said: Για τον ηχο συμφωνειτε το ιδιο λετε... αλλα γουστα ομως... Μολις αλλαξε χορδες ο ανθρωπος... θελουν λιγο χρονο να κρατησουν κουρδισμα. Ναι βρε το ξέρω, απλά τον πειράζω. Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος αν μπορείς να χαίρεσαι έτσι κάθε 10 ώρες παιξίματος. Σε ζηλεύω πραγματικά. Ναι βρε το ξέρω, απλά τον πειράζω. Ενα δικιο το χεις...τσιμπησα κανονικα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2020 33 λεπτά πριν, nklshp είπε θελουν λιγο χρονο να κρατησουν κουρδισμα. Ακριβώς, θέλει ένα λεπτό να κάνεις ένα στρετσαρισμα της προκοπής. Μετά μπετόν. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση