ex-MGs Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2020 Κανόνισε εσύ superfunk να πείς τίποτα,"και με plugins το Godzilla θα είχε καλύτερο ήχο και με virtual amps θα έκανε ακόμη μαγαλύτερη επιτυχία μιάς και οι κιθάρες μου ακούγονται θαμπές,εμφάνες ενοχλητικός ο ήχος της μπομπίνας κ.α",να ξεκινήσει ένα καράβι stonerαδες απο την California και να κάνουν κατάληψη στην ακρόπολη,σαν ένδειξη διαμαρτυρίας. Μέσα είσαι Haris!Ότι γουστάρεις φίλε μου!Αλλα αυτόν τον νέο,σφηνωμένο μέσα στην κιθάρα όπως είναι,να κάνει αυτά τα περίεργα και τον μύλο απο πίσω να γυρίζει,θα τον βάλω να παίζει όταν θα ανοίγω το pc αντί το boot των Windows.Ρε μου φτιάχνει την μέρα ο άνθρωπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MGs είπε και με virtual amps θα έκανε ακόμη μαγαλύτερη επιτυχία Οι virtual amps ειναι ΓΤΠ. Αν δεν καψει καλα η ΛΑΜΠΑ χεσμες. Και με Plug ins αν εκανε και παλι την ΠΑΡΑΓΩΓΗ ο Sandy και μαμω θα ακουγονταν... σιγα μη ειχε ΤΣΙΧΛΑ στον εγκεφαλο για να τα χρησιμοποιησει σαν μερικους-μερικους Επεξεργασμένο 14 Οκτωβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2020 και αυτό ωραίο είναι πάντως 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, Rebel_Of_South είπε Πάντως τα τελευταία χρόνια , βγαίνουν αρκετές μπάντες που είναι heavily inspired από BOC με πρώτους και καλύτερους μάλλον τους Ghost ( δεν μ' αρέσουν αλλά η επιρροή είναι παραπάνω από εμφανής ) Σωστοςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2020 Btw βλέπω ότι σε πολλά τραγούδια στίχους έχει γράψει ο συγγραφέας John Shirley, φίλος του Eric Bloom. Επίσης είμαι ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ που είναι ακόμα εδώ μαζί μας, έστω και με έναν μέτριο/καλό δίσκο. Κάποια στιγμή θα λείψουν όλοι αυτοί οι δεινόσαυροί. Btw ο Eric Bloom είναι στο τοπ 5 των badasses ever period. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση