Haris Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κανά δυο κομμάτια που άκουσα με ενθουσίασαν αλλά είμαι φαν και άρα προκατειλημμένος. Μόνο Eric Bloom και Buck Dharma από την κλασική σύνθεση, ενώ στο πιο κάτω βίντεο κάνει cameo εμφάνιση ο πρώην ντράμερ τους, Albert Bouchard παίζοντας κουδούνα με έναν ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο τρόπο. (E ναι, θα ήταν κρίμα να μην αποτίσουν φόρο τιμής σε ένα από τα πιο viral κωμικά σκετς από καταβολής Internet. I've got a fever baby!) Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου 2020 από Haris 7 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2020 Και τα τέσσερα τραγούδια που βγήκαν μου άρεσαν πολύ. Γενικά είμαι μεγάλος φάν. Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι δεν παίζει να βγάλουν καινούριο "Secret treaties" ή "Fire of unknown origin" αλλά δεδομένου και του προχωρημένου της ηλικίας, μια χαρά είναι. Bty βλέπω ότι σε πολλά τραγούδια στίχους έχει γράψει ο συγγραφέας John Shirley, φίλος του Eric Bloom. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2020 αυτό που είδα καλό είναι 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2020 Μια χαρά. Για ενενηνταρηδες μαμαν και δέρνουν. 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2020 Απο τα λιγα συγκροτηματα που εχω ακουσει ολα τα τραγουδια τους. 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gosho Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 Ας είναι καλά ο Αργύρης Ζήλος που μας τους γνώρισε μέσα από τον Ήχο, νομίζω πρέπει να ήταν 1976 και μόλις είχαν κυκλοφορήσει το Agents of Fortune που περιείχε το πολυθρύλητο Don't Fear the Reaper. Θυμάμαι είχε δισκοκριτική όλα τα μέχρι τότε LP's συμπεριλαμβανομένου και του πολύ καλού διπλού live album "On Your Feet or on Your Knees". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 Πολύ καιρό είχα να ακούσω opening riff σε ΝΕΟ κομμάτι και να τσιμπήσω τόσο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, Superfunk είπε Μια χαρά. Για ενενηνταρηδες μαμαν και δέρνουν. Πάντα υπερβολικός. Ούτε 80 δεν είναι οι άνθρωποι. Παρεμπιπτόντως, για όποιον δεν έπιασε το συμβολισμό της εμφάνισης του Albert Bouchard και της κουδούνας του, ιδού: 1 1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-MGs Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 Χάλια μάυρα.Παναγία μου μια παρωδία.Τι είναι αυτή η Emmental μισοφαγωμένη κιθάρα που κρατάει?Ρε σίγουρα δεν είναι οι monty python? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 14 minutes ago, MGs said: Τι είναι αυτή η Emmental μισοφαγωμένη κιθάρα που κρατάει? Είναι η Steinberger "cheese-berger", μια GM7 με transtrem καστομαρισμένη για πάρτη του. Κιθαράκλα by the way, ψιλοζήλεψα .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση