gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Γιατί έβαλες παλι Α2/Α5? Το έχεις ήδη αυτό το σετ. Γιατι δεν έβαλες πχ Α3 50's? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Γιατί έβαλες παλι Α2/Α5? Το έχεις ήδη αυτό το σετ. Γιατι δεν έβαλες πχ Α3 50's? Όχι δεν το έχω το έχω βάλει σε κιθάρες αλλωνωνΕ σε δικη μου όχι. Σκοτώνει πάντως, είπαμε θεμε τελε εκουαλαΙζερ οπότε το Α2/Α5 είναι μονόδρομος Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 τι σημαίνει τελε εκουαλάιζερ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, dimsonic είπε τι σημαίνει τελε εκουαλάιζερ? Balanced to death. Πως γίνεται κάθε κιθάρα balanced αν της βαΝεις 010-038? Ε ακόμα πΓιοτερο το brass ισορροπεί πολύ τον ήχο μεταξύ των διαφορετικών χορδών ειδικά σε μόνους Fender style μαγνήτες αλλά κάτσε να την ακούσουμε πρώτα , μπορεί και να αποτύχει ο πειραμαΣ Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Εαν αποτυχει, στειλε την Κρητη και ξα μου εμενα. Αν και με χαλα λιγο το χρωμα... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 1 minute ago, gkourmoul1 said: Εαν αποτυχει, στειλε την Κρητη και ξα μου εμενα. Αν και με χαλα λιγο το χρωμα... σιγά μην τη στείλει σε σένα. Πάω εγώ στου Αργύρη άμα λάχει. Πχιο κοντά είναι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Εσυ δεν εχεις χωρο.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εαν αποτυχει, στειλε την Κρητη και ξα μου εμενα. Αν και με χαλα λιγο το χρωμα... Όχι ρε ΦιλωΟυς Για μένα θα είναι σίγουρα η ομορφότερη τελε μου . Πολύ σπάνιο custom colour της Fender (ή μάλλον της General motors) και το πέτυχε ο ντοκτορ πολύ κοντά! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 1 minute ago, gkourmoul1 said: Εσυ δεν εχεις χωρο.... θα σουτάρω την ντελούξ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Οταν αποκτησω ολα τα χρωματα που εχεις, ισως μου αρεσει το πρασινακι και εμενα... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση