gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Μεγειες Νικο!!! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Κατσε να ερθει πρωτα το εργαλειο....ΕΛΤΑ ιΝε αΦτα.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Superfunk είπε Κατσε να ερθει πρωτα το εργαλειο....ΕΛΤΑ ιΝε αΦτα.... Στην θέση σου δεν θ’ ανησυχούσα καθόλου. Άμα ήταν καμιά απ’ τις «γνωστές-αξιόπιστες» courier εκεί να δεις γλέντια και φυσικά μιλάω εκ πείρας. Με ‘γειες lucky boy Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου 2020 από ekim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, Superfunk είπε Οταν εχεις φάει μια ζωή με unbalanced ήχο όντως στην αρχή ο balanced σε κΣενιζει Δεν με ξενίζει, I know what to expect και αυτή η ανισορροπία ήτο τρανταχτή, σε σχεση με οργανα που ακούω καθημερινά. Γι' αυτό και κρατώ πισινή, να ειχε "ψοφησει" πχ. μηχανικά η D και οι e & b να ακουγονταν πιο δυνατα από τη G λόγω απόστασης. Δεν ξερω. It's you call και αναμένουμε κλιψ, όταν με το καλό την παραλάβεις/ευχαριστηθείς. Με Ελτά έχω στειλει κιθάρα στον Καναδά και έφτασε σε μία εβδομάδα. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα ο παραλήπτης. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Πνοή και Νύξη είπε Με Ελτά έχω στειλει κιθάρα στον Καναδά και έφτασε σε μία εβδομάδα. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα ο παραλήπτης. 1 ώρα πριν, ekim είπε Στην θέση σου δεν θ’ ανησυχούσα καθόλου. Άμα ήταν καμιά απ’ τις «γνωστές-αξιόπιστες» courier εκεί να δεις γλέντια και φυσικά μιλάω εκ πείρας. Ναι ρε συ, πλάκα κάνω ,μια χαρά παγαινει το δέμα εσωτερικου, χίλιες φορές καλύτερα από τΣι κούριερ.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από ΕΛΤΑ κι εγώ ΠΟΛΥ ευχαριστημένος! Τετάρτη ή Πέμπτη θα την έχεις! χμμμμ η ρε μολις θυμήθηκα ηταν πυραμιντ νικελ ενώ οι άλλες φεντερ στηλ οποτε νατος ο ενοχος. Πάλι ακουστικά δεν μπορώ να πω π´τι ξεχώρισα κάτι αλλά ίσως τα κράμματα να παίζανε άλλο παιχνίδι ηλεχτρικώς. Τα αυτιά του μάστορος είναι ομολογουμένως εκπαιδευμένα!!! Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου 2020 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 δεν ήταν μπούμερς? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, argytar είπε χμμμμ η ρε μολις θυμήθηκα ηταν πυραμιντ νικελ ενώ οι άλλες φεντερ στηλ οποτε νατος ο ενοχος. ΔιΔεις και λάθος πλΕροφοριες : Οι Pyramid είναι pure nickel, οι Fender nickel plated steel... Λογική η διαφορά... πλάι, πλάι.... ειδικά σε ενισχυτή. Μάστορα έχεις δίκιο , τριάντα βΟυρδουλιες στον γιατρό! Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Superfunk said: ΔιΔεις και λάθος πλΕροφοριες : Οι Pyramid είναι pure nickel, οι Fender nickel plated steel... Λογική η διαφορά... πλάι, πλάι.... ειδικά σε ενισχυτή. Μάστορα έχεις δίκιο , τριάντα βΟυρδουλιες στον γιατρό! Μη βαράτε έχω πρόγραμμα φορτωμένο!! Επίσης κάπου στα τσατ μας σε είχα πει Να αλλάξω και τη ρε που με τα παλιόκλειδα έσπασε αλλά δεν είπα παραπάνω. Μάλλον αυτό ήταν συν το ότι η σολ από ό,τι είδα σήμερα ήταν η πιο ψηλά από όλες στα βαγονέτα. Οπότε αν θες χαμήλωσε ε ταντ όταν την λάβεις. (Τετάρτη Πέμπτη). Πάντως τα ώτα των διμσόνικ και Πνοή ακσίζουν συγχαρητήρια!!! Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου 2020 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, argytar είπε Μη βαράτε έχω πρόγραμμα φορτωμένο!! Επίσης κάπου στα τσατ μας σε είχα πει Να αλλάξω και τη ρε που με τα παλιόκλειδα έσπασε αλλά δεν είπα παραπάνω. Μάλλον αυτό ήταν συν το ότι η σολ από ό,τι είδα σήμερα ήταν η πιο ψηλά από όλες στα βαγονέτα. Οπότε αν θες χαμήλωσε ε ταντ όταν την λάβεις. (Τετάρτη Πέμπτη). Οχι ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ποτε. τελοιοΣαμαι εμις οι δγΕΙο Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση