Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Οταν αποκτησω ολα τα χρωματα που εχεις, ισως μου αρεσει το πρασινακι και εμενα... Δες το και σε κάρο like God intended Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 2 minutes ago, Superfunk said: Δες το και σε κάρο like God intended αυτό στο χωριό μου το λεν λαδί 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Πάντως ταιριάζει με λαδί κάλτσα στρατιωτική και καφέ σαγιονάρα πάλι στρατιωτική. Άμα βγεις έτσι έξω Νίκο ..... θα γίνεις viral. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Το μπράτσο,προκαλεί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 48 λεπτά πριν, Αετός είπε Το μπράτσο,προκαλεί... Δεν το έχω πιάσει ακόμα αλλά είναι full U , μια ιντσα all the way. Τερατώδες μπράτσο για τερατωδΕς παίκτης www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 2 hours ago, Αετός said: Το μπράτσο,προκαλεί... Πρεπει να το αντιγράψω μια δυο φορές τουλάχιστο! Νομίζω ο ΕΖ θα έπαιρνε άνετα ένα κομμάτι με τραντίσιοναλ ροντ! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Δεν το έχω πιάσει ακόμα αλλά είναι full U , μια ιντσα all the way. Τερατώδες μπράτσο για τερατωδΕς παίκτης Στυλιάρι! 8 λεπτά πριν, argytar είπε Πρεπει να το αντιγράψω μια δυο φορές τουλάχιστο! Νομίζω ο ΕΖ θα έπαιρνε άνετα ένα κομμάτι με τραντίσιοναλ ροντ! Κι εγώ,ένα για Strat! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 10 minutes ago, Αετός said: Στυλιάρι! Κι εγώ,ένα για Strat! Τολμηρό! Αλλά όχι ακατόρθωτο!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 25 λεπτά πριν, argytar είπε Τολμηρό! Αλλά όχι ακατόρθωτο!! Χάχάχά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Αετός είπε Κι εγώ,ένα για Strat! Μου έχει φτιάξει και από αυτό,1 ιντσα αλλά με ελαφρυ V μέχρι το 8ο ταστο, απίστευτο μπράτσο. Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση