Rory123 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φιλοι καλησπερα. Εχω μια fenser player stratocaster και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εδω και καποιες μερες δυσκολευομουν να βγαλω το τρεμολο ωσπου μια μερα ενω ξεβιδωνα εσπασε με αποτελεσμα ενα μικρο μερος του λεβιε[περιπου το 1/3 απο τις βολτες που βιδωνε} εμεινε μεσα. Πηρα στο νακα κ μ παν οτι πρεπει να το στειλω στν αθηνα[μενω πατρα] και κατι αλλα οτι μπορει να χρειαστει να μ αλλαξουν ολο τρεμολο και να μ βαλλουν το αντιστοιχο καινουριο κτλ. μιλησα και με ενα γνωστο κ μ ειπε οτι αν καταφερω και βγαλλω το κομματι απλα θα χρειαστω ενα λεβιε. Ξερει καποιος αν μπορω καπως να το βγαλλω απο μεσα ή καποιον τεχνικο στην πατρα. Επισης σε περιπτωση που το τρεμολο δεν διορθωνεται ειναι καλυτερο να βαλλω το ιδιο της fender που εχει γυρω στα 60ε ή ειναι προτιμοτερο να δωσω κατι παραπανω και να κανω μια σχετικη αναβαθμιση. Ευχαριστω και αναμενω βοηθεια σας. Επεξεργασμένο 9 Οκτωβρίου 2020 από RoryPatras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, RoryPatras είπε Ευχαριστω και αναμενω βοηθεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rory123 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 δε τα καταφερνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 εχει σφηνωσει ...αφου δυσκολευτικες να βγαλεις το τρεμολο Μια λυση ειναι να τρυπησειςτην βιδα με ενα μικροτερο τρυπανι ,(καλο ειναι να βρεις ενα αριστερο τρυπανι το πιθανοτερο να βγει με το τρυπημα) ,αλλιως αφου γινει η τρυπα βαζεις ενα κλειδι αλεν λιγο χτυπητα και μετα ξεβιδωνεις Αν δεν τα καταφερεις στειλε μηνυμα να στο βγαλω εγω και εγω απο πατρα ειμαι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Μπορείς βέβαια να βάλεις δυνατή κόλλα στο σπασμένο τρέμολο και να το κολλήσεις και σιγά σιγά να το φέρεις βόλτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 21 minutes ago, rockhead said: εχει σφηνωσει ...αφου δυσκολευτικες να βγαλεις το τρεμολο Μια λυση ειναι να τρυπησειςτην βιδα με ενα μικροτερο τρυπανι ,(καλο ειναι να βρεις ενα αριστερο τρυπανι το πιθανοτερο να βγει με το τρυπημα) ,αλλιως αφου γινει η τρυπα βαζεις ενα κλειδι αλεν λιγο χτυπητα και μετα ξεβιδωνεις Αν δεν τα καταφερεις στειλε μηνυμα να στο βγαλω εγω και εγω απο πατρα ειμαι ακριβως αυτο, screw extractor λέγεται αν θελει να το ψάξει ο φίλος σε κανα ebay. 18 minutes ago, Τραμπαρίφας said: Μπορείς βέβαια να βάλεις δυνατή κόλλα στο σπασμένο τρέμολο και να το κολλήσεις και σιγά σιγά να το φέρεις βόλτα για πες και το όνομα αυτης... CyA (logo), εποξικές, μεθυλμεθακρυλικες, πολυουρεθανικες δεν φτουραν σε τέτοιες εφαρμογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, rgxinap είπε για πες και το όνομα αυτης uhu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 6 minutes ago, Τραμπαρίφας said: uhu ε είναι κ είναι ας δοκιμάσει και με σελοτέιπ δεν ξέρεις τι γίνεται, και αμα δεν πιάσει με masking tape Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Μην ξεχναμε παντα το σαλιο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To stock tremolo των ΜΙΜ Fender είναι αγιοβασιλιατικο. Αν θες κάτι δραματικά καλύτερο χωρίς να καταξοδευτεις πάρε ένα Wilkinson με ss block Αν έχεις 2 point αυτό (αν η κιθάρα σου είναι classic player) είναι σούπερ https://www.ebay.co.uk/itm/142382684979 Αν έχεις classic (με six point trem) αυτό https://www.ebay.com/itm/154079485528 Όπως πάντα θα ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ το string spacing για να βεβαιωθείς ότι ταιριάζει στην κιθάρα σου Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση