ex-Dr. No Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 Ο μπούλης κυκλοφόρησε καινούρια κιθάρα (δεν είναι ακριβής η πρόταση αλλά μου αρέσει) Joe Bonamassa has once again partnered with Epiphone to lovingly replicate one of his most-prized guitars, his “Black Beauty” Les Paul Custom. When Bonamassa visited Hauer Music in Centerville Ohio he walked away with a 1958 Gibson™ Les Paul™ Custom in black—otherwise known as the “Black Beauty,” one of the rarest electric guitars made and one of the most coveted. This limited-edition recreation has a 50s neck profile for an era-correct feel, LP Custom bound body and neck, non-weight relieved mahogany body, unique vintage tuners, Orange Drop® capacitors, CTS® potentiometers, two Epiphone ProBucker™ 2 and one ProBucker™ 3 pickups, Switchcraft® output jack, and classic black hardshell case with gold hardware and yellow gold plush lining. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 ίσως από τις λίγες Epiphone που θεωρώ όμορφες, βέβαια στο βίντεο βλέπεις δίπλα τη Gibson και στο χαλάει όλο I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 44 λεπτά πριν, Wild_Rose είπε βλέπεις δίπλα τη Gibson και στο χαλάει όλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 χαχαχα με έπιασες!! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 νομίζω ότι πιο πολύ μου αρέσει το νέο headstock της epi παρά της gibson. εν το μεταξύ αυτός ο Bonamassa πόσα signature οργανα έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, Τραμπαρίφας είπε Ο μπούλης Χαχα..γιατί μπουλης ο άνθρωπος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 ΔΓ/ΔΑ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 39 λεπτά πριν, Giorgos rockstep είπε Χαχα..γιατί μπουλης ο άνθρωπος?? Γιατί έτσι. Πιο μικρός ήταν λίγο γεματούλης με μαγουλάκια για γούτσου γούτσου και μου έμεινε. Μου είναι αρκετά συμπαθής και ενδιαφέρων όταν λέει ιστορίες αλλά όταν παίζει μου είναι αδιάφορος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 34 λεπτά πριν, Τραμπαρίφας είπε Γιατί έτσι. Πιο μικρός ήταν λίγο γεματούλης με μαγουλάκια για γούτσου γούτσου και μου έμεινε. Μου είναι αρκετά συμπαθής και ενδιαφέρων όταν λέει ιστορίες αλλά όταν παίζει μου είναι αδιάφορος. Έτσι είναι μέχρι που άκουσα αυτό το σχήμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, panorios είπε Έτσι είναι μέχρι που άκουσα αυτό το σχήμα Είναι η πιο πειστική εκδοχή του σύγχρονου blues/rock κιθαριστα κατά τη γνώμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση