jmone Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 πωωωωωωωωωω θα ανεχτούμε τον κάθε καραγκιόζη και φέτος μέχρι να δούμε τους sabbath :evil: :evil: :evil: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Ωχ και κάπου θα ξεκινήσει πόλεμος..... Πες ότι έκανες πλακίτσα σε ικετεύω.... όχι άλλο καμένο thread! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 πωωωωωωωωωω θα ανεχτούμε τον κάθε καραγκιόζη και φέτος μέχρι να δούμε τους sabbath :evil: :evil: :evil: Εγώ μόλις τελειώσουν και οι theater και βγουν oι sabbath θα φύγω.....αμα πια με τους σκατόγερους... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ............ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 NAIIIIIIIIIIIII Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 boukaw7 για χάρη σου ρε και μόνο έκανα πλάκα :wink: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Κολωγουσταρωωωωω!!!!black Sabath me DIO????Τρελενομαι!!Και για Anathema γουσταρω,για Dream Theatetr επισης!τι να πω?Μετα την περσινη βλακεια επιτελους κατι καλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικά μιλώντας,για ακόμα μία χρονιά δεν βλέπω κανένα λόγο να πάω rockwave.Και φέτος κανένα "ρίσκο" όσον αφορά τα ονόματα,χιλιοφερμένες μπάντες+πάντα ότι γουστάρουν οι πολλοί.θα μου πεις,πως θα βγάλει λεφτά η επιχείρηση για σου φέρει το χειμώνα tool(πχ) για να στα ξαναπάρει?!!!μόνο metallica θα πάω που δεν τους έχω δει ποτέ και το έχω απωθημένο,πανάκριβο+κει το εισιτήριο αλλά τι να κάνεις,βρίσκουν και σε πατάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Τι ακριβώς σου αρέσει στους Anathema; Το ότι το γύρισαν στο έντεχνο ελληνικό ροκ; Σε λίγο θα διασκευάζουν ιωαννίδη .............. Ε Λ Ε Ο Σ LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Ελα ρε συ..δεν ειναι ετσι...Παιζουν φοβερα μελανχολικα!Το Jugdment δεν ειναι δισκαρα?Η το Alternative 4?Οχι και ελληνικο εντεχνο...Αν και ο Ιωαννιδης προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ.Εχει φοβερους μουσικους διπλα του με αποτελεσμα,εκτοσ απο τα γνωστα hitaκια,που μαλλον αυτα ξερεις,μεσα στους δισκους εχει [πολλα αλλα φοβερα και ψαγμενα...Προσωπικη αποψη παντα... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση