stavros_d80 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτο να εχεις το πρωι για ξυπνητηρι.... 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Επιτηδες το εκανε. Δεν εξηγειται διαφορετικα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Σ'ευχαριστώ θερμά που μοιράστηκες αυτό το αριστούργημα μαζί μας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Ώστε έτσι ακούγεται η jazz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Έχουμε τηλέφωνο από τα παιδιά? Θέλω να τους στείλω σε ένα γάμο! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 minute ago, HellFire said: Έχουμε τηλέφωνο από τα παιδιά? Θέλω να τους στείλω σε ένα γάμο! Πρέπει να είναι παλιό βίντεο. Βλέπω τον Τερζή καμια 35αριά χρόνια νεότερο. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Πρέπει να είναι παλιό βίντεο. Βλέπω τον Τερζή καμια 35αριά χρόνια νεότερο. Χαχαχαχαχ κλαμα, ίδιος ειναι!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 17 minutes ago, HellFire said: Έχουμε τηλέφωνο από τα παιδιά? Θέλω να τους στείλω σε ένα γάμο! Πότε με το καλό? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πότε με το καλό? Δεν είναι για μένα ,μια πρώην μου.. παντρεύεται! 3 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 7 minutes ago, HellFire said: μια πρώην μου.. παντρεύεται! Αν κρίνω από την ορχήστρα που διάλεξες πάντως, μάλλον θα παντρεύεται με μουσικό έτσι? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση